• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acill, hastaneye gideyimmi?

1isim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2017
13
1
1
34
Çok acil paylaşırmısınızzz. Azönce duştan çıktım. Sabunlar yıkanıyorum. Ve ağzıma sabun gelmiş olabilir bilmiyorum. Ve çıktıktan sonra ağzımı çalkaladım. Ama köpük tükürüyorum. Çok değil ama. Agzımı sıcak suylada çalkaladım. Ama yine var gibi. Ve ya su yuttuysam ve bu sabun ise? Doktora gideyimmi acaba? Çocukta değilim? Neyapayım?

Tükürük köpüklü olmaz mı zaten :kahve: darılmaca gücenmece yok ama çocuk olmadığına emin misin? Sağlığını tehdit edecek kadar sabun yuttuğunu sanmıyorum.

Aman neyse vebal almayayım. Bi acile git de içimiz rahat etsin.

Ya bilmiyorum duştayken sabun yutmuş olabilirim yani yüzümü sabunladıktan sonra su verirken acaba ağzımamı geldi? Bu tehlikelimidir?? Yani çok değil ama tükürünce yani köpük gibi, birde baloncuklar patlıyo resmen ses çıkıyo ama az yani abartılı yazmayayımda? Bu tehlikelimidir?

Bişey olmaz ağzını güzelce çalkala... Bir kalıp sabunu yemiş olsan tamam da hafif köpüğü yutmussun... En fazla ishal yapar

Buarada sabun zeytinyağlı defnesabunu. Tuhaf bir köpük varya. Bu sabundanda olsa Birşey olmaz değilmi?????

Bişey olmaz ağzını güzelce çalkala... Bir kalıp sabunu yemiş olsan tamam da hafif köpüğü yutmussun... En fazla ishal yapar
Acaba sabun kuruyunca kalıplaşıyoruya, acaba agzımda tellerde var, orda mı duruyo acaba ve sıcak suyla çalkalasam yeterlimidir? Ve kaç kere yapayım?

Sabunu yutup yutmadığını nasıl anlamadın ..
gitme doktora ne olacakki

Acaba sabun kuruyunca kalıplaşıyoruya, acaba agzımda tellerde var, orda mı duruyo acaba ve sıcak suyla çalkalasam yeterlimidir? Ve kaç kere yapayım?
Bir kere bu kadar endişe yaparsan olmayacağı varsa da olur ... Tellere girmiş olabilir hiç tel kullanmadım ılık suyla çalkala yeterli... Sabun kuruyunca kalıp Hale gelmesi için belirli bir kütlesi olması gerekiyor... Yoğurt ye madem korkuyorsn, korkulacak bişey yok ... Ben kendimi köpüklerken çok fazla gelir ağzıma daha ölmedim :işsiz:

Doktora git Allah aşkına
Elime tükürdüm, parmağımla basınka kopükcüklere uzanıyo böyle birde tükürük kaygan yani elime sürdüm resmen, gitmeyeyimmiiii doktora ? Çalkaladım sıcak suylada çalkaladım ama halen aynı? Karnım falan ağırmıyor ama ?

Back