Sadece bilgi almak istedim bakin benim diger oglumda iki kere merdivenden dustum ve iki kere araba kazasi gecirdim hatta birinde arabamiz pert oldu ama sukur bebegime birsey olmadi lakin daha once dusuk yaptigim icin bunda kararsiz kaldim dustugum sira okula godiyordum dr gitme zamanim olmadi sonrada yattim cunki kalcam bayagi agriyordu esimi bekliyorum gelsin gidicem insHanimefendi sizin gibi olanlari duysaniz ne olacak. Onlar dusmedi bir sey olmadi bu sizede olmayacagini mi gosterir. ( Allah korusun insallah bebisiniz iyidir) siz dr gidin mutlaka
saglik konularinda 100 populer cevap arayip karar veriyoruz resmen.
Insaallah cok sagolun.Bende dusmustum sirt ustu bulasik makinesini bosaltirkrn baya bir sert dustim sirtim acimis agrimisti.bisey olmadi cok korkmustim dra hemen gitmedim cunku hareketlerini hissediyordum dinledim icerde tekmeliyip diruyodu karnimi ozaman rahatladim.ama senin daha erken bi acile git ama panik olma bisey olmaz Allahin izniyle...
Atlatmadiniz kalmamis hamileyken. Bebisiniz iyidir ins.Sadece bilgi almak istedim bakin benim diger oglumda iki kere merdivenden dustum ve iki kere araba kazasi gecirdim hatta birinde arabamiz pert oldu ama sukur bebegime birsey olmadi lakin daha once dusuk yaptigim icin bunda kararsiz kaldim dustugum sira okula godiyordum dr gitme zamanim olmadi sonrada yattim cunki kalcam bayagi agriyordu esimi bekliyorum gelsin gidicem ins
Oglum suan 8 yasinda ama cidden herkes bu cocuk yolda dogacak demislerdiAtlatmadiniz kalmamis hamileyken. Bebisiniz iyidir ins.
Gecmis olsun
Bakin cok ciddi degil durumum sadece popo ustu 2.3 basamak dustum elimde bisey yoktu allahtan elimden destek aldimki takla falan atmadim kaldimi burada ne sacmakonu acan kisiler var ben sadece basima geldi karnimda rahatsizligim yok dustugum icin kalcam aciyor danismak istedimBuraya konu açana kadar taksiye atlar giderdin. Ha nakit mi Yok? Taksi şoförüyle beraber hastane kaydını yaptırıp, kimliği ona verirdin, durakta kalır borç ödenene kadar.
Düştüm hanileyim diye ambulans çağırabilirdin.
Saçma salak konu açmışsınız. Telepatiyle mi iyilik giöndercez?
Kalça acını danışmak neyi değiştirecek?Bakin cok ciddi degil durumum sadece popo ustu 2.3 basamak dustum elimde bisey yoktu allahtan elimden destek aldimki takla falan atmadim kaldimi burada ne sacmakonu acan kisiler var ben sadece basima geldi karnimda rahatsizligim yok dustugum icin kalcam aciyor danismak istedim
Konu sahibesinin birde ağzına çarpaydılar konu açtı diye.Konu sahibi dusmus korkmus ama burdanda fikir almak istemis niye bu kadar ustune gittiniz ya
Bende merak ettim gittin miRabiak