Acill hamileyim merdivenden dustum birsey olurmu

Rabiak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2016
86
40
34
Arkadaslar 12 haftalik bugun merdivenledden ayagim kaydi 3.4 basamak kaydim kalcamin ustune dustum kaba et aciyor nasil desem kemige geldi oturamiyorum ama sukurki karnim agrimiyor ama korktum acile gitmelimiyim .

Geçmiş olsun. Kanama ağrı bişey yok kaba kısma gelmiş karın üstü falan değil ama yine de içiniz rahat etsin diye gitseniz olur sanki

Kalbini dinlettirmekte ve doktora göstermekte fayda var. Mutlaka gidin, yarını da beklemeyin şahsen.

Biraz acele ettim bugun ogluma okula almaya giderken oldu halile acil yoluna dusemedim ama dedigim gibi karnima darbe almadim ama kalcam bayagi aciyor dr. Ariyorum ulasamadim esimde yok eger gelirse gidecegim

Doktora gidin yoksa şüphe bile zararlı olur size.. ben de kalça üzeri düştüm 7 aylık hamile iken birsey olmadı çok şükür ama size doktor söyleyecek sorun olup olmadığını..

Dr haftaya gun vermisti olmazsa bu gece giderim esim gelince cok tesekkurler. Hani bnm yerimde olan oldumu diye merak ettim dogrusu

Ne gitçen bea

Burda uzman kişi yorumlar iyileşirsin.

Deli misin ya?

Doktora gidin yoksa şüphe bile zararlı olur size.. ben de kalça üzeri düştüm 7 aylık hamile iken birsey olmadı çok şükür ama size doktor söyleyecek sorun olup olmadığını..
Evet bende diger oglumdada dusmutum ayni bu sekil ondada 5 ayliktim ama birsey olmamisti cok sukur

Dr haftaya gun vermisti olmazsa bu gece giderim esim gelince cok tesekkurler. Hani bnm yerimde olan oldumu diye merak ettim dogrusu
Hanimefendi sizin gibi olanlari duysaniz ne olacak. Onlar dusmedi bir sey olmadi bu sizede olmayacagini mi gosterir. ( Allah korusun insallah bebisiniz iyidir) siz dr gidin mutlaka

saglik konularinda 100 populer cevap arayip karar veriyoruz resmen.

Bende dusmustum sirt ustu bulasik makinesini bosaltirkrn baya bir sert dustim sirtim acimis agrimisti.bisey olmadi cok korkmustim dra hemen gitmedim cunku hareketlerini hissediyordum dinledim icerde tekmeliyip diruyodu karnimi ozaman rahatladim.ama senin daha erken bi acile git ama panik olma bisey olmaz Allahin izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…