ATV-Sabah binası civarında oturuyoruz. Buraya kolay ulaşabilecek aramıza yeni katılacak bebeğimize zaman ayırabilmem için bana ev işlerinde yardımcı olup hafta 5-6 gün gelebilecek temiz bir hanım yardımcıya ihtiyacımız var.Temizlik,çamaşır, bulaşık, derleme toplama, yemek, ütü gibi işler çıkacaktır. İlgilenen Arkadaşlar kirkhafta@hotmail.com adresine mail atabilir. Bebeğimizi kısmetse mart ayında bekliyoruz ama ondan öncede başlatabilirim. Anadolu ve Avrupa yakasında oturuyorsanız metrobüsle çok rahat ulaşabilirsiniz.
merhaba ben sevil anadolu yakasında hafrada birkaç gün gidebileceğim temizlik işi arıyorum ilgilenenlerin cevaplarını bekliyorum ben henüzözelden mesaj atamıyorum ilgilenenler mesajında tel veya mailini yazarsa geri dönüşyaparrım ücret görüşülür...
Arkadaşlar beylikdüzünde oturuyorum haftada 2 yarım gün ayda birde tam gün çalışabilecek ( temizlik ütü v.b ) bayan yardımcı arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
ben ankaradan fatmatemiz ve titiz biriyim linkte temizliğe gittiğim bir kaçtane insanlar var ve menun kaldılar kalan günlerimi dooldurmak istiyorum . eğer yardımcıya ihtiyacınız varsa burdan yada özelden görüşebiliriz reverasnda verririm
merhaba bedne temizlik işlerine gidiyorum:gündelik temilzlik işleri aroyrum eğer yardımcı arayan varsa bana burda yada özel mesaj atrlarsa sevinirim canlar
merhaba ben sevil anadolu yakasında hafrada birkaç gün gidebileceğim temizlik işi arıyorum ilgilenenlerin cevaplarını bekliyorum ben henüzözelden mesaj atamıyorum ilgilenenler mesajında tel veya mailini yazarsa geri dönüşyaparrım ücret görüşülür...
İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum… tecrübeliyim referanslarım var.. ihtiyacı olan ilgili güvenilir ailelerden acillll cevap bekliyorum
İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim ... ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...
İSTANBUL HALKALI VE ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR ... AYRICA EV TAŞINIRKEN TOPLAMADA YERLEŞTİRMEDE yapılır 0539 347 06 21 ACİLLLL HEMEN GİDEBİLCEĞİM İŞLER ARIYORUM
Ben istanbul anadolu yakasinda oturuyorum haftada bir gün yada 15 günde bir gün gidebileceğiniz ev işi arıyorum Ümraniye Üsküdar kadıköy Ataşehir Bostancı maltepe çevresi