Arkadaşlar beylikdüzünde oturuyorum haftada 2 yarım gün ayda birde tam gün çalışabilecek ( temizlik ütü v.b ) bayan yardımcı arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba bende iş ariyorum.beylikdüzüne yakin uturuyorum.sizinle guruşmek isterdım
Arkadaşlar beylikdüzünde oturuyorum haftada 2 yarım gün ayda birde tam gün çalışabilecek ( temizlik ütü v.b ) bayan yardımcı arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
bende beylikdüzünde oturuyorum kolan hastanesinin ordayım eğer birini bulamadıysanız size yardımcı olmak isterim
bende beylikdüzünde oturuyorum kolan hastanesinin ordayım eğer birini bulamadıysanız size yardımcı olmak isterim
mrb. öncellikle allah yardımcınız olsun. bende ankarada yaşıyorum ve uzun zamandır yardımcı bayanlarla temizlik işlerimi hallediyorum. size yardımcı olmak için cvplamak istedim. hangi semtte yaşıyorsunuz bilmiyorum ama kendi semtinize yakın birini bulursanız eğer yol masrafı tek vesait yada hiç olmıcak şekilde olursa haftanın 5 günü yarım gün 400 tlye gelebilir yardımcı bir bayan. benim arkadaşım demetevlerde oturuyor kendi semtinde buldu ihtiyacı olan bir bayanı,yeri geldiğinde günlük temizlik,yeri geldiğinde misafirime bişeyler hazrılıyoruz,yeri geldiğinde kızı var 3 yaşında bebekliğinden beri işi çıkınca onu bırakır işini halletmeye giderdi halada devam ediyor o yardımcıyla ve bu yıl 450 olmuştu sanırım aylığı... sizde semtinizde araştırın ama temizliğe giden bayanlardan bulmayın onlar gündelik 100 liraya gittikleri için bu ücret az gelebilir normal bir ihtiyacı olan ev hanımı birilerinden bulunabilir... arkadaşımın yardımcısı hiç temizlik falan bilmiyordu aslında ihtiyacı olduğu için almıştı yanına... inşallah gönlünüze göre birini bulursunuz hayırlısı ...Selam ben Ankara da oturuyorum ben de yardımcı bayan almak istiyorum fakat ne ücret vereceğimi kestiremiyorum bana yardım eder mısınız bu is icin aylık bütçem 400 tl haftada kaç kez yarım gün alabilirim dersiniz engelli cocuğum var ve artık yalnız basedemiyorum teşekkür ederim
Selam ben Ankara da oturuyorum ben de yardımcı bayan almak istiyorum fakat ne ücret vereceğimi kestiremiyorum bana yardım eder mısınız bu is icin aylık bütçem 400 tl haftada kaç kez yarım gün alabilirim dersiniz engelli cocuğum var ve artık yalnız basedemiyorum teşekkür ederim
Selam ben Ankara da oturuyorum ben de yardımcı bayan almak istiyorum fakat ne ücret vereceğimi kestiremiyorum bana yardım eder mısınız bu is icin aylık bütçem 400 tl haftada kaç kez yarım gün alabilirim dersiniz engelli cocuğum var ve artık yalnız basedemiyorum teşekkür ederim
mrb. öncellikle allah yardımcınız olsun. bende ankarada yaşıyorum ve uzun zamandır yardımcı bayanlarla temizlik işlerimi hallediyorum. size yardımcı olmak için cvplamak istedim. hangi semtte yaşıyorsunuz bilmiyorum ama kendi semtinize yakın birini bulursanız eğer yol masrafı tek vesait yada hiç olmıcak şekilde olursa haftanın 5 günü yarım gün 400 tlye gelebilir yardımcı bir bayan. benim arkadaşım demetevlerde oturuyor kendi semtinde buldu ihtiyacı olan bir bayanı,yeri geldiğinde günlük temizlik,yeri geldiğinde misafirime bişeyler hazrılıyoruz,yeri geldiğinde kızı var 3 yaşında bebekliğinden beri işi çıkınca onu bırakır işini halletmeye giderdi halada devam ediyor o yardımcıyla ve bu yıl 450 olmuştu sanırım aylığı... sizde semtinizde araştırın ama temizliğe giden bayanlardan bulmayın onlar gündelik 100 liraya gittikleri için bu ücret az gelebilir normal bir ihtiyacı olan ev hanımı birilerinden bulunabilir... arkadaşımın yardımcısı hiç temizlik falan bilmiyordu aslında ihtiyacı olduğu için almıştı yanına... inşallah gönlünüze göre birini bulursunuz hayırlısı ...
slm ben ankarada temizlige gidiyorum güvenilir kişi lerle çalımak isterim arayan olursa çevrenizden yada siz bana ulaşırsanız sevinirim yarım gün tam gün yada aylık farketmez çok ihtiyacımız var 4 yıldır temizlige gidiyorum devamlı haftalık 2 kişiye gidiyorum ama ankara şartları malum düzenli günlerde temizlige almak isteyen ler ulaşırsa sevinirim temiz ve titizim teşekkür ederim...
özelinize yazdım görüşmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?