Acill cevaplar mısınız

journeyss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
150
31
98
27
Yeni telefon almayı düşünüyorum sizden fikir almak istedim.
iPhone istemiyorum kesinlikle, son çıkanlardan olabilir telefonun kasmasını istemiyorum ön kamerası iyi olsun istiyorum fikirlerinizi sunarsanız çok sevinirim

ı phone diyorum ama hayır diyorsun :/ bence en iyisi fiyat/performans açısından ı p.

Son çıkanlardan olabilir dediğinize göre fiyat aralığınız geniş. Youtube'da o kadar çok inceleme videosu var ki onlara bakabilirsiniz. Bir süre sonra insanın beyni yanıyor ama bence isteklerinize en uygun telefonu siz daha iyi seçersiniz.

Kendi telefonlarınızdan örnek vererek fikir alabilirim diye düşünmüştüm, iphone düşünmüyorum

Fiyat sıkıntım yok bi sınır koymadım yani
Ozaman galaxy note edge tavsiye ederim.
Ama bak s6 edge
S7 edge filan demiyorum dikkatini çekerim
Sadece Note Edge..
Ben aldiğimda i phone dan daha pahalıydı ve 2 hafta sonra bi baktım baya bi düşürmüşler fiyatı şok oldum..
Neymiş? Samsung Galaxy Note Edge 2 çıkmış

Şuan 3ü bile çıkmış olabilir tam bilmiyorum.
Ben yaklaşık 2 yıldır Note Edge kullanıyorum, çol çocuk elinde oyuncak etti, 50 kere düşürdüler banamısın demedi maşallah..

Ve kesinlikle kasmıyor, tavsiye ederim..

iPhone değilse Samsung o zaman s6 edge s7 edge de çıktı heralde onlar olabilir ben iPhone 6s Plus kullanıyorum çok memnunum (sadece ekran çok hassas 2 defa kırdım ) kasma vs asla Yok zaten kamerası iyi ama siz iPhone düşünmüyorsunuz . Iphone dengi en iyi telefon bence Samsung diğer markalara pek bakmıyorum ben açıkcası bozulduğunda sorun olduğunda fln servis veya parça sıkıntısı olabilir diye düşünüyorum

Note 5 iyi ama şarjı çabuk bitiyor. Gerçi şarjı uzun giden telefon kaldı mı ki o da ayrı mesele

Ben de yeni aldim ozellik acisindan gayet iyi kasmiyor gayet hızlı on ve arka kamera 13p. Tanidigim insanlar önerdi ve çok memnunum
General mobile 5 plus. Turk telekomdan aldim.

Kasmayan telefon istiyorsanız iphone almanız gerekli.
Zira eski samsung kullanıcısı olarak edindiğim tecrübe; eninde sonunda kasıyor..

Eşim telefoncu herkese iphone tavsiye ediyor kendide iphone kullanır ben NOTE 4 kullanıyorum memnunum ama parçaları çok pahalı ekrani kırdım sadece ekranı 600 tl ama iphone ekranı parçaları daha uygun hatta gönder iphoneye yenisi gelsin samsung gibi ugrasmiyorsun

Android işletim sistemine sahip ve kasmayan telefon bulamazsınız. İki sene içinde mutlaka sorun çıkaracaktır güncellemeler geldikçe. Androidin en büyük eksisi o zaten. Kasmasın diyorsanız iphone, başka alternatif yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…