Acill!!! Cevap plates mi fıtness mı?

lily_white

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
106
65
Merhabalar arkadaşlar...10 kilo fazlam var kilo vermek istiyorum.Diyet+Spor yapacağım.Kilo vermek için plates mi iyidir fıtness mı bilen arkadaşlardan yardım istiyorum...ama salona yazılacağım acil cevap verirseniz sevinirim.

pilatesle kilo vermen mümkün değil. fitness tabi ki canım

Kilo vermek için fitness yapıcaksın ve sıkılaşmak pilates. Vücudun ikisine de ihtiyacı var. Pilatesi evde de yapabilirsin o yüzden bir spor salonuna yazlıp fitness a başla. Haftada 3 gün salona gidersen 2 gün de evde youtube dan aç ebru şallıyı ve incel :)

Kesinlikle fitness :) Ben düzenli olarak fitness yaparımm haftada 3 gün,hatta bugünde gidicem,çok faydasını gördümm
Platesle zayıflaman mümkün değil..

Ben 4 yildir pilates egitmenligi yapiyorum,o yuzden gonul rahatligi ile yonlendirme yapabilirim,kilo vermek istiyorsaniz cardio agirlikli bir fitness salonu calismasi etkili olacaktir. Ardindan verdiginiz kilonun vucudunuzda yarattigi deformasyonu duzeltmek ve hatlarinizi sekillendirmek icin haftada en az 2 gun pilates yapmalisiniz. Mutlaka yediklerinize dikkat edin bu donemde ve bol su tuketin.. sevgiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…