papatya gargarası yap canım.birebir geliyor bademcik ve boğaz iltihabınaGeripse eyerki cok fena geliyor.. Birde emziren anneyim her ilacı içemiyorum parol içtim birtane fena halsizim inanın şu an yazarken parmaklarım zorr kımıldıyor gerçekten yataga uzanıp kollarımı açıp dinlenmek istıyorum bu gün hastaneye gittim biraz güneşli gördüm diye havayı üzerime baharlık mont giyindim zaten tsort incecik
şifayı kapmışsın grip yada bademcik iltihabına benziyor,hadi geçmiş olsun dostum,yutkunmada zorluk çekiyormusun?Ben su an kendımı cook kötü hissediyorum bademcıklerim kendi kendine şişiyor nefesimi kesiyor basımın tepesinde biri oturuyor kafam vücüdüma agır geliyor ensem agrıyor mefes alırken nefesım içimde sanki rüzgar gibi ara ara basım donuyor bayılacak gibi hıs geliyor içten içten yanıyorum bademcıklerim bi anda alttan kafama baskı yapıyor bu nedr yasayan var mı hiç annem üşütmüşsündür dedi ama nedr bu bir anda başladı
emzirebilirim ama dimi böyleşifayı kapmışsın grip yada bademcik iltihabına benziyor,hadi geçmiş olsun dostum,yutkunmada zorluk çekiyormusun?[/QUOTE. Ağrı değil ama boğazımda bir el var sanki aradan aradan yutkunuyotum öyle bişey yahu bir doğum yaptım resmen dagıldım hayatımda hiç böyle olmamıştım
emzirebilirmisiniz bilmiyorum,anne değilim bu konu hakkında bir fikrim yok ama ilaç aldıysanız emzirmeyin.çok kötüyseniz bir acile gitseniz keşke ama şiddetli bir grip yaşayacaksınız gibi geldi bana.geçmiş olsun.Sagolun arkdaşlar ya bademciklerim ağrımıyor şişiyor kuşaklara dogru bir kasıntı gibi değişik birşeyler oluyor ya kafama kadar enselerim dahil. Sahiden fena oldum yani gece gece vücütt
emzirebilirim ama dimi böyle
Ben su an kendımı cook kötü hissediyorum bademcıklerim kendi kendine şişiyor nefesimi kesiyor basımın tepesinde biri oturuyor kafam vücüdüma agır geliyor ensem agrıyor mefes alırken nefesım içimde sanki rüzgar gibi ara ara basım donuyor bayılacak gibi hıs geliyor içten içten yanıyorum bademcıklerim bi anda alttan kafama baskı yapıyor bu nedr yasayan var mı hiç annem üşütmüşsündür dedi ama nedr bu bir anda başladı
Ya kulaklarımda da uğuldama tıkanma gibi başladı nedir bu nasış bir üşütme bu yahu