• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acill bakar mısınız yardım lazimm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kubra-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kubra-

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2024
94
8
1
27
İlişkiden 11 günde beta HCG 1.2 çıktı kasık agrisi akıntı mide bulantısı var HCG yükselir mi

Kasık ağrısına bişey diyemem ama adetinizin başlamasına çok var mide bulantısı için çok erken beta içi ise kanda referans 5'ten büyük olması lazım diye biliyorum

Yumurtlama doneminiz olabilir benimde öyle oluyor midem bulanıyor yumurtlacagim zaman

Kasık ağrısına bişey diyemem ama adetinizin başlamasına çok var mide bulantısı için çok erken beta içi ise kanda referans 5'ten büyük olması lazım diye biliyorum
İşte bende bilemedim akıntı var iki üç gündür kasik agrisiyla ilk defa böyle oldum

Kimine göre değişiyor benim bu ay adet bitiminden beri var geçen ay ise 3 ile 5 gun sürdüydü

Bence çok erken adete 3 4 gun kala ver kanı canım üzülme diye söylüyorum yanlış anlama bende sen gibiydim ondan diyorum
Bende hiç beklemiyordum çünkü hep sıfır çıkardı öyle görünce şaşırdım ayen bekliycem biraz

Adettim biteli 12 gün oluyor ama akıntım var di kasik agrisi sonradan mide bulantıları başladı bugün kanda ise 1.2 cikti
Yumurtluyosun canım o yüzden kasık ağrısı mide bulantısı oluyo akıntıda yumurtladığına işaret gebelik istiyosan 3 gün ilişkiye gir

İlişkiden 11 günde beta HCG 1.2 çıktı kasık agrisi akıntı mide bulantısı var HCG yükselir mi
Yumurtluyor olabilir misin ? Bende bu ay aynı belirtileri gördüğümde hemen değerlendirdim ve şuan hamileyim adetime 2 gün kala test pozitif çıktı.

Yumurtluyor olabilir misin ? Bende bu ay aynı belirtileri gördüğümde hemen değerlendirdim ve şuan hamileyim adetime 2 gün kala test pozitif çıktı.
Bilmiyorum oda olabilir aslında ilkez böyle oldgum için diğer aylarda öyle olmuyordum

Back