Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zorİlişkiden 11 günde beta HCG 1.2 çıktı kasık agrisi akıntı mide bulantısı var HCG yükselir mi
Adettim biteli 12 gün oluyor ama akıntım var di kasik agrisi sonradan mide bulantıları başladı bugün kanda ise 1.2 ciktiAdetinize kaç gün var ? Çok erken gibi duruyor
İşte bende bilemedim akıntı var iki üç gündür kasik agrisiyla ilk defa böyle oldumKasık ağrısına bişey diyemem ama adetinizin başlamasına çok var mide bulantısı için çok erken beta içi ise kanda referans 5'ten büyük olması lazım diye biliyorum
Akıntı ve kasık ağrınız arada bel agrniz oluyor mu yumurtlama donemindeYumurtlama doneminiz olabilir benimde öyle oluyor midem bulanıyor yumurtlacagim zaman
Evet oluyorAkıntı ve kasık ağrınız arada bel agrniz oluyor mu yumurtlama doneminde
Akıntı üç gün flean suryyor muEvet oluyor
Pazartesi tekrar kan vericem baklmEvet oluyor
Bence çok erken adete 3 4 gun kala ver kanı canım üzülme diye söylüyorum yanlış anlama bende sen gibiydim ondan diyorumPazartesi tekrar kan vericem baklm
Bende hiç beklemiyordum çünkü hep sıfır çıkardı öyle görünce şaşırdım ayen bekliycem birazBence çok erken adete 3 4 gun kala ver kanı canım üzülme diye söylüyorum yanlış anlama bende sen gibiydim ondan diyorum
Yumurtluyosun canım o yüzden kasık ağrısı mide bulantısı oluyo akıntıda yumurtladığına işaret gebelik istiyosan 3 gün ilişkiye girAdettim biteli 12 gün oluyor ama akıntım var di kasik agrisi sonradan mide bulantıları başladı bugün kanda ise 1.2 cikti
Yumurtluyor olabilir misin ? Bende bu ay aynı belirtileri gördüğümde hemen değerlendirdim ve şuan hamileyim adetime 2 gün kala test pozitif çıktı.İlişkiden 11 günde beta HCG 1.2 çıktı kasık agrisi akıntı mide bulantısı var HCG yükselir mi
Bilmiyorum oda olabilir aslında ilkez böyle oldgum için diğer aylarda öyle olmuyordumYumurtluyor olabilir misin ? Bende bu ay aynı belirtileri gördüğümde hemen değerlendirdim ve şuan hamileyim adetime 2 gün kala test pozitif çıktı.