Acill Ankara da nifty testi yaptıranlar i

Siyah peri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2018
211
107
Arkadaşlar bebeğimin down riski olduğunu söyledi doktorlar yaşımdan ve bebekte bağırsak parlaklığı görmelerinden dolayı. Amniyosentezden korktuğum için nifty düşünüyorum nerede ve ne kadar yaptırdınız paylaşır mısınız rica etsem.

Ben bu hafta veya haftaya yaptıracağım. Ankara’da genoks diye bir lab. Yapıyor. Fiyatı 2400-2700 arası değişiyor. Bakılan hastalıklarına göre değişiyor. Bence arayıp fiyat alabilirsiniz .

Ben bu hafta veya haftaya yaptıracağım. Ankara’da genoks diye bir lab. Yapıyor. Fiyatı 2400-2700 arası değişiyor. Bakılan hastalıklarına göre değişiyor. Bence arayıp fiyat alabilirsiniz .
Bende birtek orayı duydum yaptıran varsa birkaç yer öğrenip karar vereyim diye düşündüm teşekkür ederim 🙏🏻

Ben güzel haberi aldım bu hafta çok şükür, darısı basınıza inşallah.Bana doktorum bir bayan ismi ve numarası verdi direkt onunla konuştum. Samsundayım. Şirket izmirdeymiş. Her şehirde bölge temsilcimiz var demişti. 2000 tl ye yaptırdık. İsterseniz numarasını vereyim.

Ben güzel haberi aldım bu hafta çok şükür, darısı basınıza inşallah.Bana doktorum bir bayan ismi ve numarası verdi direkt onunla konuştum. Samsundayım. Şirket izmirdeymiş. Her şehirde bölge temsilcimiz var demişti. 2000 tl ye yaptırdık. İsterseniz numarasını vereyim.
Çok sevinirim ay inşallah darısı başıma yarın sabah farklı bir doktorla görüşüp o da aynı şeyi söylerse yaptırıcam bende. Numara gönderebilirseniz çok sevinirim ❤️

Kaç günde çıktı sonucunuz

Haftasonlarını hariç 10 güne çıktı.
Benim de dum çıktı sonuç. 187 de 1 .NT ise 2 çıktı. ..riskli sanırım doktorum öyle dedi..Bu zamanda da ne yapacağım bilmiyorum. Aldırmak istemediğim i söyledim. 15 mayisa detaylı ultrasona gircem. Detaylı ultrasondan da down riski anlaşılıyor mu .çok korkuyorum

Benim de dum çıktı sonuç. 187 de 1 .NT ise 2 çıktı. ..riskli sanırım doktorum öyle dedi..Bu zamanda da ne yapacağım bilmiyorum. Aldırmak istemediğim i söyledim. 15 mayisa detaylı ultrasona gircem. Detaylı ultrasondan da down riski anlaşılıyor mu .çok korkuyorum
Canım hiç korkma bu kesin tanı değil zaten herkes söylüyor. Sonucu bu şekilde çıkan 187 kişide 1 kişinin bebeği down sendromlu doğmuş bu sonuç onu gösteriyor. Sakın üzülme. Bana burun kemiği gözükmedi dediği halde sonuç güzel geldi. Bebek yan durduğu için ölçememişti.Detaylıda gözüküyor her şey.

X