• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acill 36-38 beden kınada giymek için abiye arıyorum uygun fiyatlı olup şifon abiyeler

ironi34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
3.950
62
113
Kınada giymek için abiye arıyorum 36-38 55 kg ya göre ..şifon abiye olursa tercihimdir.uygun fiyatlı ..

$ç.jpg $n.jpg $ö.jpg $b.jpg

bu ürünler nasıl?

canım nasıl bir elbise aldın resim paylaşır mısın bir de kaça aldın ?

canım burdan almadım abiyemi bugün buldum istanbulda.çok hoş bişey ve çok uyguna aldım ben baya bi mağaza gezdiğim için pazarlıktada baya indirdim.yanardöner renkte şifon iki göğüs arasında boyundan bağladıktan sonra broş var ufak taşlı onu takıp dekolteyi makul sewiyeyede getirebiliyosun duruma göre dekolte ayarlı uzun bir abiye.90 tl ye aldım.telefonum bozuk tamire verdim foto çekip eklerim daha sonra elimde iki adet abiye var ama ilgilenen varsa çok uyguna verebilirim ..birisi şeftali biri grili mavili gibi kat kat.şifon ikiside.diz üstü düşünen varsa fotoyu ekliyrum ben şimdi.

Son düzenleme:
canım burdan almadım abiyemi bugün buldum istanbulda.çok hoş bişey ve çok uyguna aldım ben baya bi mağaza gezdiğim için pazarlıktada baya indirdim.yanardöner renkte şifon iki göğüs arasında boyundan bağladıktan sonra broş var ufak taşlı onu takıp dekolteyi makul sewiyeyede getirebiliyosun duruma göre dekolte ayarlı uzun bir abiye.90 tl ye aldım.telefonum bozuk tamire verdim foto çekip eklerim daha sonra elimde iki adet abiye var ama ilgilenen varsa çok uyguna verebilirim ..birisi şeftali biri grili mavili gibi kat kat.şidon ikiside.diz üstü düşünen varsa fotoyu ekliyrum ben şimdi.

hayırlı olsun canım :)

kızlar benimde elimdeki abiyeler bunlar..

Eklentiler

• $þeftali.jpg
    $þeftali.jpg
    20,7 KB · Görüntüleme: 86
  • $Resim 156.jpg
    $Resim 156.jpg
    69,3 KB · Görüntüleme: 95
  • $Resim 152.jpg
    $Resim 152.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 113
  • $Kopyasý revize1.jpg
    $Kopyasý revize1.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 99
  • $abiye gri.jpg
    $abiye gri.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 104
  • $abiye ayakkblar.JPG
    $abiye ayakkblar.JPG
    34,3 KB · Görüntüleme: 79
hayırlı olsun canım :)

saol canım bende elimdeki abiyeleri ekledim .isteyen olursa çok uyguna vericem ..gri abiyeyi çantasyıya 120 tl şeftali rengi abiyeyi ayakkabısıyla 100 tl vericem.ayakkabı 37 numara 1 kez nikahta giymiştim bi yakınımın zaten nikah kısa sürüyo.sıfır sayılır. elbiseler 36-38 e uygundurç

Back