Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kınada giymek için abiye arıyorum 36-38 55 kg ya göre ..şifon abiye olursa tercihimdir.uygun fiyatlı ..
mrb. bu ürünler nasıl.
fiyarları ve üzerinde duruşunu varsa koyar mısın canım.takas düşünürsen bende elbise.başka şeylerlede olur.şimdi çıkyrm akşam konuşrz.
fiyatlarını yazar mısın canım hemen
100er lira canım.
pudra olanın etek ucunda bir lekelenme var. denemedim ama çıkar mı bilmiyorum.
fiyatta konuşurz canım tekrar ben çıkıyorum haberleşelim
fiyatta konuşurz canım tekrar ben çıkıyorum haberleşelim
üzerinde duruşunuda koyar mısın canım akşam girip bakim görüşrüz
Kınada giymek için abiye arıyorum 36-38 55 kg ya göre ..şifon abiye olursa tercihimdir.uygun fiyatlı ..
canım nasıl bir elbise aldın resim paylaşır mısın bir de kaça aldın ?
canım burdan almadım abiyemi bugün buldum istanbulda.çok hoş bişey ve çok uyguna aldım ben baya bi mağaza gezdiğim için pazarlıktada baya indirdim.yanardöner renkte şifon iki göğüs arasında boyundan bağladıktan sonra broş var ufak taşlı onu takıp dekolteyi makul sewiyeyede getirebiliyosun duruma göre dekolte ayarlı uzun bir abiye.90 tl ye aldım.telefonum bozuk tamire verdim foto çekip eklerim daha sonra elimde iki adet abiye var ama ilgilenen varsa çok uyguna verebilirim ..birisi şeftali biri grili mavili gibi kat kat.şidon ikiside.diz üstü düşünen varsa fotoyu ekliyrum ben şimdi.
hayırlı olsun canım :)