• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acilen yardımm...

ben demedimmi cnm ama doktorlar anlayısla bakar die eminim gittigin yer özel muayenehaneydi..ilşkiye ragmen böleyse bnmki tamamen duruyodr ozaman :))) bnm gittigim doktorr docent profosör deilmş malesef evlenmeye yakn bende gidicem inş.

haklısın canım aynen de öyle oldu.gittiğimiz doktor uzman doktordu özel muayenehanesine gittik.bayan olmasına da özen gösterdik...bu arada özelden msj yazamıorum ben yaa psokolo kannehir:gitme:

Kızlık zarı kolayca bozulan bir yapı değildir.en incesi bile bildiginiz et kıvamında bir dokudur.parmakla zarar görür cok ittirmezse eger kişi zede olarak kalır.fakat cinsel ilişki sırasında travmatik hareket bir kez olmayacagı için ve parmaktan daha büyük oldugu için kesinlikle yırtılma olur.Anlaşılan arkadasınız temiz cıktıgına göre cok ileri gidilmemiş ilişkide.

Kızlık zarı kolayca bozulan bir yapı değildir.en incesi bile bildiginiz et kıvamında bir dokudur.parmakla zarar görür cok ittirmezse eger kişi zede olarak kalır.fakat cinsel ilişki sırasında travmatik hareket bir kez olmayacagı için ve parmaktan daha büyük oldugu için kesinlikle yırtılma olur.Anlaşılan arkadasınız temiz cıktıgına göre cok ileri gidilmemiş ilişkide.

sanırım öyle...tam bir ilişki olmadı diyordu da yine de kendini riske atamadı işte...

alsanaalsanasmile ilk sayfalar biraz sinirlerimi bozdu ama sonlara dogru sewindim arkadasın durumuna kaydirigubbakcemile4 yaa bu nasıl bi mantıkkkkk yok alllaha nasıl hesap werilcekmiş de öleymiş böleymiş :oklava: herkesin dini de inancı da günahı da sewabı da kendinee bu kadar cehalet olmazzzz kan mış zar mış offffffffffffffff bak yine gerildim bennn :uhm: NAMUS denilen sey iki bacak arasında saklı degilllllllllllllllllllllllllll bunu anlamayanlarda beynine yerlestrsiiinnnnn..kişinin namusu aklında beynindedir ..kendimizi sakınmamız gerekn durumların farkıdayız tabi ki de.. hepimizin saygı duyması gerekn degerler war bu konuda eminim hepimiz hemfikiriz.. ama su din işi olaya karstı mı işte sinirler tawan yapıyooo :bbo: nese bn cok uzatmayayım sewindm arkadasımız adına biraz daha dikkatli olsaymışş ii olcakmışş bayanssulusmile ohhh wala erkeklerin işi de iş haniii... ne hesap war ne sorgu ne isterlerse rahatlar.. bn nasıl kendimi ilk we son olcak kişiye saklıosam o da bna saklasın kaydirigubbakcemile3

Back