- Konu Sahibi ressamderya
kızlar merhaba...
bu soruyu sorduğum için çok özür dilerim her şeyden önce ama gerçekten çok önemli.......
bu soruyu sorduğum için çok özür dilerim her şeyden önce ama gerçekten çok önemli.......
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en iyisi bi muyane olsun anlatsa ne olacak evleneceği adama sonyuçta bu namus ben ce cahilik kimi kandıracak kanın gelmesi gelmmemsi ben ce hiç öenmli değil yapsaydı 5 dakikalık zevk için namus o kadr basitimi anlamıyorum milleti halimiz kötüü ALALHA nasıl haesap verecezzz
pek mantıklı değil gibi ama emin değilse ve zor durumdaysa evlenecekleri günün regl döneminin sonuna doğru istesin. ne bileyim aklıma böyle bi çözüm geldi. illa kan görmeleri gerekiyorsa..
kızlar müjdeee.....sabah doktora gittik tekrardan.çok anlayışlı bi doktordu.muayene parası bile almadı.baktı zarda zedelenme var dedi hem de saat 1 yönüne doğru filan dedi.ama tamamen yırtılmamış(ayy afedersiniz ya)başka nasıl yazılabilir ki...bikaç ilişkiden sonra tamamen yırtılırmış.kimisinde ilk seferde kiminde böle bikaç seferde kimide de hiç yırtılma olmayabilirmiş.gelen kanama bu zedelenmeden olmuş olabilir dedi.bundan sonra da muhtemelen kanama olacaktır dedi .çok sevindi kızcağız.oracıkta gözyaşlarına boğuldu.sinirleri bozulmuştu garibimin.ayyy gelişmelerden haberdar ediyim dedim...belki aynı durumda olanalra yol gösterir...:lepi: