• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acilen yardımm...

ressamderya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
149
0
96
İstanbul
kızlar merhaba...
bu soruyu sorduğum için çok özür dilerim her şeyden önce ama gerçekten çok önemli.......

Son düzenleme:
en iyisi bi muyane olsun anlatsa ne olacak evleneceği adama sonyuçta bu namus ben ce cahilik kimi kandıracak kanın gelmesi gelmmemsi ben ce hiç öenmli değil yapsaydı 5 dakikalık zevk için namus o kadr basitimi anlamıyorum milleti halimiz kötüü ALALHA nasıl haesap verecezzz

ltfn daha ilk cvptan namus vs olayına girmeyin
bu sitede bu çok tartışılıyor
herkes sizin gibi düşünmeyebilir
tepkiniz sadece tartışmaya yol açar
size sorulana cevap vermek başlıgın gidişatı için daha uygun olur

cnm birleşme yaşamışlar mı?eğer yaşadılarsa ve kan da geldiyse kızlıgı bozulmuş gibi.yine doktora gitmesi gerekir.eğer hayat memat olayıysa özellikle hymenoplasti opreasyonunu düşünsün

evet bencede bı dokotra gıtsın ya ıllahı kan gelcek dıye bır sey yk ..bende gelememıstı ama hemen gıdıp muayne olsun hatta durumu doktora anlatsın ...umarım bır sorun yasmazz

en iyisi bi muyane olsun anlatsa ne olacak evleneceği adama sonyuçta bu namus ben ce cahilik kimi kandıracak kanın gelmesi gelmmemsi ben ce hiç öenmli değil yapsaydı 5 dakikalık zevk için namus o kadr basitimi anlamıyorum milleti halimiz kötüü ALALHA nasıl haesap verecezzz

bana bak arkadaşım hemen atlamışsın mesaja ama sanane ya bizden yardım bekliyorlar bırakta senin düşüncelerin sana kalsın böyle yazacaksan hiç yazma bir daha foruma kötükedihüso

Ahh ahh kzlk zarı heryerde başa bela..keske erkeklernde bi yerlernde bi zarı olsada bzde sorgulayablsek ne kdr agır bi yükümlülük bu kzlk zarı ya bıktm usandm..hadi tmm var keşke şöle bi kuralda olsaydı ilşki haricinde hiçbişi bozamaz die kesske...cnm senin sorununa gelince..bence eger tam birleşme olduysa zar yırtılmıstr ama tam bi birleşme olmadysa ufak bi sıyrık yada zededir bence.yani ilk gecesnde zar tümüyle yırtılır ve kan gelir bunuda bi doktorun sitesinde okudumm bnde rahatladm acıkcası cnkü bni tanıyanlr bilir bi kaza gecrdm zarıma bişi oldumu die korkuorum..şu da mantıklı aslnda her kadında kan miktarı rengi şekli bir olmayablr ama bnce az az da oolsa kan 2 3 defa gelmedi die düşünüorm.arkadasın bence korkusunu assın cnm nereye kdr ewlencek diorsn yardmcı ol bakın caresine bian önce

pek mantıklı değil gibi ama emin değilse ve zor durumdaysa evlenecekleri günün regl döneminin sonuna doğru istesin. ne bileyim aklıma böyle bi çözüm geldi. illa kan görmeleri gerekiyorsa..

pek mantıklı değil gibi ama emin değilse ve zor durumdaysa evlenecekleri günün regl döneminin sonuna doğru istesin. ne bileyim aklıma böyle bi çözüm geldi. illa kan görmeleri gerekiyorsa..

bnde katılıyorum yadaa dogum kontrl hapı içsee evlendigi günn öncesinde bıraksada kan aksa falan erkekler için su yaptklarına bak insanlarn erkeklerin böle bişiyi yok tabii rahatlar kzlarıda bi kan parcasına göre yorumlarlar ya cidden bilmiyorm bu konuda cok hassaslastım ben..regl döneminee getrmesi belki tam denk gelmez ama hap içse belki yarralıolr..yanlz bende birinden duydum herkeste kan gelirmi dogm kntrol hapından bilemem kullananlar paylaşsın..:çok üzgünüm:

canım sorunu anladım ama sen yazın evlencem demişsin ama profilinde evli yazıyor bilmiyorumkismile yanlıs yazdıgını düşünüyorum
neyse soruna gelince tam birleşme olup olmadıgını o anlayabilir ama bence bi doktora gidip görünsün muhtemelen herkes aynı seyi söyleyecek

herkese teşekkürler yorumlar için...bizde işin içinden çıkamyoruz valla dünden beri.benim adıma doktora gidelim dedik de bugün.özel sigorta olduğu için bakmadı doktor ...öff yaaa ne yapabiliriz başka??
you know canım nikahlandık da daha evlenmedik biz de ayrı şehirlerdeyiz tayin için:) o yüzden evli yazdım...
zaten namus olayına giren arkadaşım sana hiç bi lafım da yok zaten...herkesin namusu kendinedir...

cnım özel bi kadın doktoruna gidin ve para miktarınızın az oldugunu ve acil oldugunu söyleyin bazı özell büro doktorları anlayıslı cıkabilir bencee bu duurmda alt trfı bakacak yanii ne war sanki bencee bunu yapın. olmadıı evlenmesine yakın kanama yapacak şeleri arastrın ama bazı erkekler kan gelsede baska selerden anlayabiliomuş

ya herkezde kan gelmek zorunda degilmis evlenecegi kisi bukadar cahil degildir herhalde
kiz bence bu konu ile ilgili yazilar okuttsun evlenecegi kisiye

off offf canım kadın olmak zor gerçekten...şimdi şöle bi gözattım da birçok insan böle dertlerden müzdarip.keşke erkeklerinde böle bişyi olsaydı.sonuçta günahsa onlara da günah.öle deil mi.anlaşılmıor die bu onları kurtarmıyordur heralde.öff ya sinirim bozuldu neyse...artık elimizden ne gelirse onu yapacaz bakalım.bu arada pskolo senin açtığın yazıyı demin okudum.her şeyden önce geçmiş olsun cnm.bence de arkadaşların dediği gibi bişy olmamştr için rahat olsun.benim de arkadaş mantar olmştu o da kaşıntıdan kanama filan oldu demişti.opuyorumnanaktan

canım insan bişeyi kendine yakıstırıyorsaa emin oll psikolojkmen kendini öle sanıo mesela ben sitelerin cognda zar bozuldugunda agrı yaparı okudum yaa 10gn psikoljkmen cektm o agrıyı...mesela kan diolar yaa tmm bazı kadında kanama az ama emin ol bnden gelenden daha cokturr en azları bile..diyecegm şu.bi site var özelden atıyım sana adını soru soruosn hemen 1 2 gnde uzman doktorlar werio cevabını..orda şöle bişi okudum. kzlk zarı ufak yırtılrmış ilk ilşkide.ara verildiigindede zar iileşmeye baslarmıs ama kapanmazmışş tamamen.ikncii ilşki olusundada yine kan gelrmiş yani en dogal kanama birinci gün en fazla 2 3 gnde leke şeklnde kanama olrmss.ondn brzda rahatladm burdaki arkadaslardaa bildklerini söleince iice rahatladm bura ck gzl bi site

kızlar müjdeee.....sabah doktora gittik tekrardan.çok anlayışlı bi doktordu.muayene parası bile almadı.baktı zarda zedelenme var dedi hem de saat 1 yönüne doğru filan dedi.ama tamamen yırtılmamış(ayy afedersiniz ya)başka nasıl yazılabilir ki...bikaç ilişkiden sonra tamamen yırtılırmış.kimisinde ilk seferde kiminde böle bikaç seferde kimide de hiç yırtılma olmayabilirmiş.gelen kanama bu zedelenmeden olmuş olabilir dedi.bundan sonra da muhtemelen kanama olacaktır dedi .çok sevindi kızcağız.oracıkta gözyaşlarına boğuldu.sinirleri bozulmuştu garibimin.ayyy gelişmelerden haberdar ediyim dedim...belki aynı durumda olanalra yol gösterir...:lepi:

kızlar müjdeee.....sabah doktora gittik tekrardan.çok anlayışlı bi doktordu.muayene parası bile almadı.baktı zarda zedelenme var dedi hem de saat 1 yönüne doğru filan dedi.ama tamamen yırtılmamış(ayy afedersiniz ya)başka nasıl yazılabilir ki...bikaç ilişkiden sonra tamamen yırtılırmış.kimisinde ilk seferde kiminde böle bikaç seferde kimide de hiç yırtılma olmayabilirmiş.gelen kanama bu zedelenmeden olmuş olabilir dedi.bundan sonra da muhtemelen kanama olacaktır dedi .çok sevindi kızcağız.oracıkta gözyaşlarına boğuldu.sinirleri bozulmuştu garibimin.ayyy gelişmelerden haberdar ediyim dedim...belki aynı durumda olanalra yol gösterir...:lepi:

ben demedimmi cnm ama doktorlar anlayısla bakar die eminim gittigin yer özel muayenehaneydi..ilşkiye ragmen böleyse bnmki tamamen duruyodr ozaman :))) bnm gittigim doktorr docent profosör deilmş malesef evlenmeye yakn bende gidicem inş.

Back