Saç Rengi ve Saç Boyama acilen yardım lazım :((((((

pipirikli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
959
1
118
daha önceki konumdada sormuştum yoğunluk olarak bana kızıl rengin yakışacağı yazılmıştı,ama kızıl istemiyorum şuan , fotoğrafımı ekliyorum gözlerimin rengi ve ten rengim burada gayet net , saçım şuan açık bakır ve yakışmadı ne renk yapayım sizce , birkaç güne kadar boyamam gerekiyorrr kızıl ve koyu renk harici istiyorum

Son düzenleme:
evet o yüzden siyah istemiyorum artık ,hangi kumral açık ? orta? küllü mü külsüz mü :)))) çok sordum kusura bakmayın ama net karar vermem gerekiyor saç iyice yıprandı son boyamam olacak bu , saç toparlanana kadar

evet gerçektende öyle hem daha genç göstermiş açık küllü sanırım , ama tam kapatması için saçımdaki bakırlığı orta ile açık küllüyü mü karıştırsam acaba , bu arada teşekkür ederim barbie fotoğraflar ve yanıtların içina.s.

açtım bilekaydirigubbakcemile3 şuan iğrenç bir bakırım kınalı kınalı:sinifsinif:

barbie bak gösterdiğin kumralı uyguladım fotoğrafıma nasıl olmuş :)))))

Eklentiler

• $DSCF0779.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 78
barbie bak gösterdiğin kumralı uyguladım fotoğrafıma nasıl olmuş :)))))

bende arkadaslara katiliyorum kumral sac super olmus ben cok begendim hangi programla degistirdin sac rengini o programi solermisin sac rengini degsrrmeden once fikir edinmek için guzel olura.s

teşekkür ederim ysmnugr evet kumral yakışacak sanırım , bunu photoshop programı ile yaptım

bir deneme daha yaptım hangisi yakışmış

Eklentiler

• $Kopyası (4) DSCF0779.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…