Acilen ise girmem lazım ama hamileyim

Ay çok iyiymiş valla ya ben de öğretmenim 2. Dönem başında ayrıldım işten . Normalde Eylül'den ocağa kadar sigortalıydım. 90 günüm var . Ama 2. Dönem devam edemedim kanamalarım oldu . Ayrıldım . Ben de bundan yararlanmayı çok istiyorum aslında ama nasıl yapacağız bilmiyorum :KK43:
Tam 32.hafta nizi hesaplayın yine kalan aylar 90 güne yetiyorsa 1 gunluk ssk girişi niz yeterli tanıdık yer ayarlayıp telefonlara bakicam kısa süre ben haber bekliyorum suan

Ay çok iyiymiş valla ya ben de öğretmenim 2. Dönem başında ayrıldım işten . Normalde Eylül'den ocağa kadar sigortalıydım. 90 günüm var . Ama 2. Dönem devam edemedim kanamalarım oldu . Ayrıldım . Ben de bundan yararlanmayı çok istiyorum aslında ama nasıl yapacağız bilmiyorum :KK43:
Ben nöbet tutarken cekindim ayrıldım riskliydi rapor verdiler parasi yatmis sonradan gördüm yani ucretli ogretmenlikte bilmediğimiz baya hakkımız olabilir aslında. Şuan istesem ihbar tazminatı da alırım rapor bitmeden çıkarıldım ama mudur beyle anlasmistik raporu beklese de dönmezdim. Şuan maaş alsak yeter hayırlısı olsun

Ben nöbet tutarken cekindim ayrıldım riskliydi rapor verdiler parasi yatmis sonradan gördüm yani ucretli ogretmenlikte bilmediğimiz baya hakkımız olabilir aslında. Şuan istesem ihbar tazminatı da alırım rapor bitmeden çıkarıldım ama mudur beyle anlasmistik raporu beklese de dönmezdim. Şuan maaş alsak yeter hayırlısı olsun
Ücretli öğretmenlik iyi de maaşı da biraz iyi olsa , ve sigorta tam gün yatsa tercih edebilirdim aslında . Özelde çalışıyordum ben de . Şartlarım iyiydi ama bırakmak zorunda kaldım oğluşum için. Sigorta olayım yetiyor benim 32. Haftam da mayıs sonu . Mayıs'ın başında bi yer girişimi yapsa falan olur ama nerden bulcam öyle bi yer :anneadayı::KK12:

Geçmiş günleri tamamlarsam olmuyor benim için anca üstüne 30 günlük ssk eklersem oluyor yani ilk başta verdiğim bilgiler geçerli. Sizin içinde gününuz tamsa 1 gün dahi ise girip aynı gün rapor alıp cikarilsaniz bile alıyorsunuz maasi. Ama 32.hafta nin içinde olmak gerekiyor kesinlikle adet tarihine göre.

X