• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acilde test

banamasalanlatma

Üçü bir arada AŞK..
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
1.576
1.715
133
39
ya kızlar ben salı günü özele gidicem adetim 1 hafta geçti ve belimde kasıklarımda ağrılar var önce bir gebelik test yapayım dedim pazartesi akşam acilde istesem yaparlarmı... o test ile gideyim doktora malum özelde tahliller çok tutuyor yardım edin..

ya kızlar ben salı günü özele gidicem adetim 1 hafta geçti ve belimde kasıklarımda ağrılar var önce bir gebelik test yapayım dedim pazartesi akşam acilde istesem yaparlarmı... o test ile gideyim doktora malum özelde tahliller çok tutuyor yardım edin..

canım 1 hafta geçmiş idrarda denebilirsin.
P.tesi acile gidip kanda verebilirsin.

canım sağol ben forumda yeniyim seni takip etmiştim bir kaç konuda ben 3 gün önce yaptım kanda negatif çıktı açıkçası kistten şüpheleniyorum ultrasona girmrk istiyorum çok korkuyorumm:KK17:

canım sağol ben forumda yeniyim seni takip etmiştim bir kaç konuda ben 3 gün önce yaptım kanda negatif çıktı açıkçası kistten şüpheleniyorum ultrasona girmrk istiyorum çok korkuyorumm:KK17:

Canim geç döllenme olabilir.
Stres ten de geçikebillir en güzeli ultrasonda baktirman olucak inşallah en kisa zamanda melegine kavusman dileğiyle

kan testi yaptırsana bide tatlım hemen idrara geçmez çünkü 17 gün olmuş gelmemiş nere kaçtı bu:KK64:
öncelikle bebişin hayırlı olsun. bişi sormak istiyorum acilde kan testi yaptrabildinmi sonuçta yoksa normal doktora mı gittin bende aynısnı düşünmeye başladım çnk 4 gün geciktim idrar testim negatif çıktı bu sabah yaptığım kan testiyle netleşsin istiyorum bende

telefonla sormak en doğrusu olmuş oldu, özel hastanede 10-15tl karşılığında istediğim saatte gidip yaptırabiliyormuşum yaklaşık bir bir buçuk saat içinde de sonuç çıkıyormuş =) en azından benden sonra bakan olursa bende bu konuya böyle bir katkıda bulunmuş olurum =)

öncelikle bebişin hayırlı olsun. bişi sormak istiyorum acilde kan testi yaptrabildinmi sonuçta yoksa normal doktora mı gittin bende aynısnı düşünmeye başladım çnk 4 gün geciktim idrar testim negatif çıktı bu sabah yaptığım kan testiyle netleşsin istiyorum bende
yok yaptıramadım yapmadılar sadece idrar yapıyolarmış ama belki her acil bir olmaz bilemem sağlık ocağında bütün testlermi yaptırmıştım

Back