Evet 8 gün gecikti adetimgecikmeniz oldu mu
Evet 8 gün gecikti adetimgecikmeniz oldu mu
siz gidip yaptırın testi. ama gecikmeden çok sonra kanda çıkanlar da olabiliyormuş. siz en iyisi ilacı yazan doktora böyle bir durum var diye danışın hattaBenden ondan korkuyorum zaten adetim 8 gün oldu gecikti yoğun çalıştığımdan gidemedim doktora
Bugün gidin görünün acile kan testi yaparlar adetim gecikti şüpheleniyorum hamilelik olabilir, hamile degilsem ona göre ilaç kullanmam lazım deyinBenden ondan korkuyorum zaten adetim 8 gün oldu gecikti yoğun çalıştığımdan gidemedim doktora
Bide şey sorucam mantar için kullanıyordum ben ilacı ama peynir kesiği gibi geliyordu geçmişti, şimdi süt gibi geliyor kıvamı süt gibi hamilelikle alakası olabilir mi acaba bilginiz var mı?siz gidip yaptırın testi. ama gecikmeden çok sonra kanda çıkanlar da olabiliyormuş. siz en iyisi ilacı yazan doktora böyle bir durum var diye danışın hatta
İnşallah. Bende 3 aya 2.çocuğu yapma hazırlığına başlıcam kısmetÇok teşekkür ederim hastaneye gidicem birazdan, insallah çıkar hamişsem:))
Evet canım akıntı oluyor bende oldu. Hele ki mantar sorunu olanlarda daha fazla beyaz akıntı oluyorSizede hayırlı olsun o zaman şimdiden, şey sorucam bide hamilelikte süt kıvamında akıntı oluyor mu acaba siz benden daha bilgisiniz çocuğnuz var en azından
Olabilir su kıvamında akintim olmuştu benim çok yoğun. Tabii herkesin bünyesine göre farklı belirtileri olabilir. Hayırlısı olsun inşallahBide şey sorucam mantar için kullanıyordum ben ilacı ama peynir kesiği gibi geliyordu geçmişti, şimdi süt gibi geliyor kıvamı süt gibi hamilelikle alakası olabilir mi acaba bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?