• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilde kan testi!!!

havvad3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2017
16
0
1
28
Kızlaar hamile olduğumdan şüpheleniyorum çok kötü baş dönmem ve mide bulantım var, mantar için tedavi görüyorum ilacı içicem ama içemiyorum aksatmam gerek ama elim gitmiyor şimdi acile gitsem durumu anlatsam kan testi yaparlar mı eğer hamileysem doktoruma danışarak içmek istiyorum, ilacların bilgilendirme kısmında hamilelikte kullanılması önerilmiyor yazıyor, idrar testlerine güvenmiyorum uzun oldu biraz ama gitsem durumu anlatsam yaparlar mı bilgisi olan yazsın ya :63:

Bence vakit kaybetmeden gidin acile, sakın o ilacı içmeyin, hamileyseniz bebeğe zarar vermesin Allah korusun

gitseniz tabiiki yaparlar acilde bu arada. ama henüz gecikme olmadıysa çıkmayadabilir geç döllenmeyse

Benden ondan korkuyorum zaten adetim 8 gün oldu gecikti yoğun çalıştığımdan gidemedim doktora

Benden ondan korkuyorum zaten adetim 8 gün oldu gecikti yoğun çalıştığımdan gidemedim doktora
siz gidip yaptırın testi. ama gecikmeden çok sonra kanda çıkanlar da olabiliyormuş. siz en iyisi ilacı yazan doktora böyle bir durum var diye danışın hatta

Bugün gidin görünün acile kan testi yaparlar adetim gecikti şüpheleniyorum hamilelik olabilir, hamile degilsem ona göre ilaç kullanmam lazım deyin

siz gidip yaptırın testi. ama gecikmeden çok sonra kanda çıkanlar da olabiliyormuş. siz en iyisi ilacı yazan doktora böyle bir durum var diye danışın hatta
Bide şey sorucam mantar için kullanıyordum ben ilacı ama peynir kesiği gibi geliyordu geçmişti, şimdi süt gibi geliyor kıvamı süt gibi hamilelikle alakası olabilir mi acaba bilginiz var mı?

Evet bende diğer arkadaşa katiliyorum geç döllenme olabilir. Sonuç belli olana kadar ilaç kullanmayı bırakın bence. Gerekirse 1 ay kullanmayin ilacı, hamilelik belli olana kadar.Ben bile burda tedirgin oldum yani,bebeğe zarar gelmesin

Benimde 2 yaşında oğlum var bende anneyim. Yardımcı olmak istedim.Neyse rahatsiz etmiyim bari iyi günler

Çok teşekkür ederim hastaneye gidicem birazdan, insallah çıkar hamişsem:))

Sizede hayırlı olsun o zaman şimdiden, şey sorucam bide hamilelikte süt kıvamında akıntı oluyor mu acaba siz benden daha bilgisiniz çocuğnuz var en azından

Sizede hayırlı olsun o zaman şimdiden, şey sorucam bide hamilelikte süt kıvamında akıntı oluyor mu acaba siz benden daha bilgisiniz çocuğnuz var en azından
Evet canım akıntı oluyor bende oldu. Hele ki mantar sorunu olanlarda daha fazla beyaz akıntı oluyor

Bide şey sorucam mantar için kullanıyordum ben ilacı ama peynir kesiği gibi geliyordu geçmişti, şimdi süt gibi geliyor kıvamı süt gibi hamilelikle alakası olabilir mi acaba bilginiz var mı?
Olabilir su kıvamında akintim olmuştu benim çok yoğun. Tabii herkesin bünyesine göre farklı belirtileri olabilir. Hayırlısı olsun inşallah

Back