Acilde beta hcg bakmadılar??

Bunları kullanmayı tercih dahi etmiyorsa hekim gerekli görmemiştir. Riskli durum değerlendirmesini yapmak doktorun görevi. Size göre riskli olan şey doktorlara göre riskli olmuyor.

Doktorum yazmis zaten. Bos yere kalabalik yapiliyor

Allah diyorum başka dert vermesin. Anlamakta güçlük çeken kadın. İkiletmeye gerek yok yazdıklarım açık bidaha yazıp bidaha manipüle etmiyim. Hayırlı gebelikler.
Bir şeyler anlattığını sanıp sadece laf sokan kadın. Saldıracak başka konular bulup günlük stresini oralarda at lütfen. Temennin için teşekkürler.

Ortalık hastalıktan kırılıyor ve eminim acil çok yoğundur şu salgında. Onun için yapmak zorunda olmadıkları işlemi yapmamışlar. Normaldir.

Kadın doğuma randevu alıp gidin, ilk muayenenizi de olmuş olursunuz, keseyi filan görürsünüz sağlıkla büyüsün.

Bunları kullanmayı tercih dahi etmiyorsa hekim gerekli görmemiştir. Riskli durum değerlendirmesini yapmak doktorun görevi. Size göre riskli olan şey doktorlara göre riskli olmuyor.
Hamile bir bayanın kanaması olması durumunda bakmamasını doktor risk olarak görmüyorsa onca seneyi boşuna okuyarak heba etmiştir. Sizinle tartışmayacağım iyi günler

Hamile bir bayanın kanaması olması durumunda bakmamasını doktor risk olarak görmüyorsa onca seneyi boşuna okuyarak heba etmiştir. Sizinle tartışmayacağım iyi günler
geçen sene düşük yaptıgımı anladım özele gittim,diyorum ki düşük yapyorum galiba daha önce yaptıgım için tecrübeliyim tabiki,bana diyor ki evham yapıyorsun eve git, sonra zorla serum taktırdım eve gittim iki saat düşük yaptım yine gittim doktor kıpkırmızı olsu

Abortus (düşük) tanısı ultrason ve klinik muayene ile konulur. B hcg gebelik kesinse neden defalarca bakılsın. Daha önce doğum yapanlara sorun bakalım her doktor muayenesinde b hcg bakılıyor mu? Ektopik(dış) gebelik ve mol gebelikler için bhcg önemli. Bilmediğiniz konular üzerinde zaten tartışmamanızı tavsiye ederim. Her şeyi de ne kadar çok biliyorsunuz maşallah

Beta hcg değil. Genel kan tramaları. Kana herhangi birşey karışıp karışmadığını kontrol etmeliler. Hanımefendi burda sağlıkçılar o savunan sağlıkçılar ile uğraşacak değilim acım kendime yetiyor. Gidin ötede savunun sağlıkçıları. Hepsi haklı değiller, suçlu olan çok fazlası var. Çocukta sıkıntı olduğunu söylememe rağmen kendi doktorumun asla alttan kontrole girme düşük riskin var demesine rağmen normal ultrasonu meşgul edemeyiz deyip inatla alttan kontroller yaparak sebebim olanlara hakkımı ben helal etmiyorum. Tartışmaya girmeyin, cevap vermeyin. Çünkü benim açımdan asla tartışmaya açık bir konu değil. İyi günler.

Ben tecrübesizdim. Doktorların bana tek önerisi kürtaj yaparız ama anestezi veremeyiz oldu. Onun yerine özel hastaneye 6 bin vermek zorunda kaldım

1. Genel kan taraması ne mesela? Bhcg yi nasıl gerekli görmediyse eminim ki onu da gerekli görmemiştir. Genel tarama zaten polden yapılır. Acile gideyim beni bir tarayın denmez zaten.
2. Düşük tehditi yaşadıysanız alttan muayene de zorunludur. Rahim ağzı açılmadıysa ümit varken açıldıysa yapılacak bir şey yok düşecek demektir.

Nerden tutsam elimde kalıyor. Sağlık okul yazarlığınız doktor kadar yükselene kadar yorum yapmayın.

Yuksek riskli gebeydim. Tum surecteki doktorum Profesor perinatologdu. Gebeligi yatarak gecerdim. 10 dakikadan fazla ayakta durmam yasakti, kus gibi beslediler, yatarak yedim. Sadece 1 defa beta bakildi. Hamile oldugum netlesince beta takibine gerek var mi diye sordugumda doktorum “Bos yere takibe gerek yok. Kitlere yazik. Bundan sonrasini bekleyecek ve muayenelerle takip edecegiz” dedi. Her hafta kontrolum vardi ve her defasinda vajinal kontrol ile yapildi. Ustelik Altunizade Acibadem’deydi tum surecteki kontrolum. Ozel hastane yani. Alsa tonla para alip beta olcturup durulardi. Doktorumun tanimiya “Yeni moda” imis beta takibi. Ve bu adam perinatoloji profesoru. Bir kez olsun soylediklerini sorgulamadim kendisinin. Cunku onlarca sene bu iste dirsek curuten o.

Allah doktorlarimiza zeval vermesin. Guvenmeyenler evde dogursun.

Bu süreci sorunsuz şekilde atlatmanıza çok sevindim Allah çocuğunuzla beraber sağlıklı huzurlu günler nasip etsin inşallah

Söylediğiniz şey de çok haklısınız. Kimse ben bu işi bilmiyorum bilene bırakayım demiyor. Herkes her şeyin profesörü. İnsanlar bir alanda uzmanlaşmaya çalışırken bizim halkımız her konuya hakim olduğunu iddia ediyor, enteresan bir toplumuz

Ben tecrübesizdim. Doktorların bana tek önerisi kürtaj yaparız ama anestezi veremeyiz oldu. Onun yerine özel hastaneye 6 bin vermek zorunda kaldım
maalesef,devlet hastanesinde narkoz vermiyorlar ,yada düşüğü bekliyorlar.bende 3 tane oldu hepsini özelde olmak zorunda kaldım

Haklı olabilirsin ama doktor arkadaşımdan biliyorum dün sevişip ertesi gün acile beta baktirmaya gelenler varmış hal böyle olunca da sağlık bakanlığı haklı olarak acilde HCG bakilmamasi talimatını verebiliyor. Ben de ilk ağrı ile acile gittim idrar yolu enfeksiyonu olabilir antibiyotik başlamadan HCG bakılmasını istedim baktılar sonra iki günde bir artış var mı diye acili meşgul etmek istemedim özelde baktırdım. İlk jinekolog kontrolüme kadar özelde baktırdım. Konu bebek olunca para önemini kaybediyor ki bebek sahibi olmak isteyen birinin 200 lira masrafı umursaması lazım bebek doğunca çok daha fazlası gidecek

200 TL yaptıgm bir ironiydi canım,3 tüp bebekte harcadıgım parayı tahmin bile edemezsin, hala kredilerini ödüyorum.bir de tüp bebek öncesi ameliyatlar falan...hatta şu an beta verdim geldi özede 180 TL:)

200 TL yaptıgm bir ironiydi canım,3 tüp bebekte harcadıgım parayı tahmin bile edemezsin, hala kredilerini ödüyorum.bir de tüp bebek öncesi ameliyatlar falan...hatta şu an beta verdim geldi özede 180 TL:)
bu arada nasıl yan dün seviştik,hamilemiyim acaba mı diyorlarmış:)

Allah yardımcınız olsun canım bebek gelmeden masraf çıkarmış size
bu arada nasıl yan dün seviştik,hamilemiyim acaba mı diyorlarmış:)
Gerçekten acilde çalışan arkadaşımdan duydum böyle gerizekalılar yüzünden o 180 TL tahlil ücretini vermeye mecbur kalıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…