- 16 Mart 2021
- 75
- 46
- 8
- 34
- Konu Sahibi LittleDash
-
Yalan söylemek aklıma dahi gelmedi öyle yaparım artık yarın sabah sağlık ocağı yolu göründüGenelde acilde böyle söyleyince bakmazlarkarnım ağrıyor kusuyorum adetimde gecikti ya da adetim gecikti çok karın ağrım var dayanamıyorum derseniz hemen kan alıp bakarlar hayırlısı olsun. Yarın sabahtan sağlık ocağına gidip kan verin isterseniz.
Tabi ki öyle demedim ama bilseydim hastaymışım gibi moda girer öyle giderdimdirek testim pozitfimi dedin:) şöyle diyeccektin canım karnım çok ağrıyor,halsizim ,çok kötüyüm diye onlarda ,gebelik şüphemiz varmı diyolar ,sizde olabilir emin değilim diyince önce test yapıp sonra serum falan takıyorlar:)yani bizde ki acil bu şekilde:)
yalan demeyelim biz buna ,test yaptırmak için biraz numara canım,yapacka bir şey yok özelde test 200 'den aşağıya değilYalan söylemek aklıma dahi gelmedi öyle yaparım artık yarın sabah sağlık ocağı yolu göründü
acilde gebelik için kan testi vermek istedim. Ancak bakmadıklarını, kadın doğuma gitmem gerektiğini söylediler. Burada acile gidip bir sürü beta hcg değerini öğrenen arkadaşlar görüyorum. Benim olduğum yerde mi sorun var yoksa bu tarz bir durumla karşılaşanlar var mı? Bugün adet günüm tekrar idrar testi yaptım ve çizgim artık koyulaşmış da. Çizgi belirginliği bu şekilde olanlar beta değerini kaçla öğrenmişti?
sen hiç gebelik bekleyip,idrarda pozitifi görünce telaştan ne yapacağını şadırdınmı? biz arkadaşa yalancı ol demedik ,konuyu saptırma istersen ,banada laf sokma ...Umarim tum hastanelere yayilir ve acilde gebelik testi yapilmaz.
Acil gebelik icin tahlil yaptirilacak yer degildir. Aile hekimleri ne gune duruyor?
Bir de “Yalan demeyelim de balli borek diyelim” kivaminda yazilmis. Gel de cileden cikma.
ayrıca iğne ,yada serum yapılacağı zaman doktorlar soruyorlar gebelik varmı diye,şüpheli bir durum varsa,önce test verip,sonra tedavi uyguluyorlar ,nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bizim burda ki araştırma hastanesi acili bu şekilde......Umarim tum hastanelere yayilir ve acilde gebelik testi yapilmaz.
Acil gebelik icin tahlil yaptirilacak yer degildir. Aile hekimleri ne gune duruyor?
Bir de “Yalan demeyelim de balli borek diyelim” kivaminda yazilmis. Gel de cileden cikma.
Hayırlı olsun canımacilde gebelik için kan testi vermek istedim. Ancak bakmadıklarını, kadın doğuma gitmem gerektiğini söylediler. Burada acile gidip bir sürü beta hcg değerini öğrenen arkadaşlar görüyorum. Benim olduğum yerde mi sorun var yoksa bu tarz bir durumla karşılaşanlar var mı? Bugün adet günüm tekrar idrar testi yaptım ve çizgim artık koyulaşmış da. Çizgi belirginliği bu şekilde olanlar beta değerini kaçla öğrenmişti?
Bakmıyorlar malesf. Sağlık ocağına gidersin yada başka bir şeyle gidip öyle yaptırırsnz.acilde gebelik için kan testi vermek istedim. Ancak bakmadıklarını, kadın doğuma gitmem gerektiğini söylediler. Burada acile gidip bir sürü beta hcg değerini öğrenen arkadaşlar görüyorum. Benim olduğum yerde mi sorun var yoksa bu tarz bir durumla karşılaşanlar var mı? Bugün adet günüm tekrar idrar testi yaptım ve çizgim artık koyulaşmış da. Çizgi belirginliği bu şekilde olanlar beta değerini kaçla öğrenmişti?
1.si yalan söylemedim. 2.si girdiğimde acil bomboştu. Meşgul olduğu bir an değildi doktorun ki meşgul edilsin. Kamu spotu için ayrıca bir başlık açın daha çok kitleye ulaşırsınız. Buradan zor.Kanama, Kramp, agri vs bir acillik durumunuz yoksa kadin dogumdan Randevu almaniz zaten daha dogru olur.
Bosyere, yalan söylemlerle acil mesgul edilmesin zaten (KAMU SPOTU)
Ne diyorsun sen ya hayırdır? Gına geldi şu sosyal platformlarda duyar kasıp çileden çıkanları görmekten.Umarim tum hastanelere yayilir ve acilde gebelik testi yapilmaz.
Ti ye almaya gerek yok böylelerini çok fazla. Bunlar çünkü ne konuşma adabını bilir ne tartışmayı. Kaos, eleştiri, sataşma bu tarz insanların en haz aldığı şeyler.sen hiç gebelik bekleyip,idrarda pozitifi görünce telaştan ne yapacağını şadırdınmı? biz arkadaşa yalancı ol demedik ,konuyu saptırma istersen ,banada laf sokma ...
Amin çok teşekkür ederim hayırlı olur umarımHayırlı olsun canım
Bırakın lütfen bu tarz insanlara bir şey izahat vermeyi. AnlamazlarBiraz fazla mı büyüttünüz arkadaşlar? Arkadaşın sorusu şu ki buradan gördüğüm acilden öğrenenler var benim yaşadığım yerde mi olmuyor diye sormuş. O soruya istinaden böyle yapanlara test yapıldığını yazdım. Acil in nasıl bir yer olduğunu gereksiz meşgul edilmemesi gerektiğini çok iyi biliyorum. Dolayısıyla sağlık ocağına gitmesi önerisinde bulundum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?