Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer yolu varsa silmek isterim ama eğer yolu yoksa burdan devam edebilirim o halde sorun değil :)
Silinmiyor diye biliom nick değiş.Arkadaşlar iyi geceler. Bu üyelik hesabını geçen sene benden küçük kardeşim açmıştı ve o kullanmıştı bir süre onun açtığı konular vs var. Birkaç aydır artık ben kullanıyorum sadece bu hesabı kendi hesabım oldu yani burası. Bana ait olmayan konuları silme şansım var mı?
Bu hesap benim e postamla alındı çünkü, yeni bir e posta alıp öyle açmayı denedim o da nedense olmayınca tekrar denemeye üşendim açıkçası bambaşka bir e posta ileMaalesef öyle bir uygulama yok bildiğim kadarıyla yeni hesap neden açmadınız ki?
Açılan konular silinmez yasaktır, ki zaten birkaç konu açılmış onlardan 2 tanesi de silinmiş, silinen konular geri getirilecek ve içerik silme cezası verilecek.Arkadaşlar iyi geceler. Bu üyelik hesabını geçen sene benden küçük kardeşim açmıştı ve o kullanmıştı bir süre onun açtığı konular vs var. Birkaç aydır artık ben kullanıyorum sadece bu hesabı kendi hesabım oldu yani burası. Bana ait olmayan konuları silme şansım var mı?
Buhesap benim e postamla alındı çünkü, yeni bir e posta alıp öyle açmayı denedim o da nedense olmayınca tekrar denemeye üşendim açıkçası bambaşka bir e posta ileYeni bir hesap açsaydınız
Taş atıp kol yorulmuyor nihayetinde
Silinirse konular banlanıyorsunuz
TeşekkürlerAçılan konular silinmez yasaktır, ki zaten birkaç konu açılmış onlardan 2 tanesi de silinmiş, silinen konular geri getirilecek ve içerik silme cezası verilecek.
Konular yorumlara kapatılabilir ama o kadar.
Bu üyelik sizin değilse zaten sizin kullanmanız yasak, lütfen kendinize yeni bir üyelik alınız.
Bu üyeliği iptal ediyorum çünkü zaten dediğim gibi üyelik size ait değil bu şekilde kullanılması yasak, siz yeni bir mail adresiyle sıfırdan üyelik alın, hem böylece kardeşinizin konularıyla sizin konularınız karışıp fake üyelik şüphesi duyulmaz.Teşekkürler
TamamdırBu üyeliği iptal ediyorum çünkü zaten dediğim gibi üyelik size ait değil bu şekilde kullanılması yasak, siz yeni bir mail adresiyle sıfırdan üyelik alın, hem böylece kardeşinizin konularıyla sizin konularınız karışıp fake üyelik şüphesi duyulmaz.
Ben bir konu açtım ve yüklenen resimler geri silinebilir sandığım için resim yükledim ama şahsi resmim kaldırma imkanım var mı lütfen bilmiyordum yardımci olursanız çok sevinirim rica ediyorum ne olur çok rahatsızım resminin orda olmasindanAçılan konular silinmez yasaktır, ki zaten birkaç konu açılmış onlardan 2 tanesi de silinmiş, silinen konular geri getirilecek ve içerik silme cezası verilecek.
Konular yorumlara kapatılabilir ama o kadar.
Bu üyelik sizin değilse zaten sizin kullanmanız yasak, lütfen kendinize yeni bir üyelik alınız.
Merhabalar bende üyeliği iptal etmek istiyorum yardımcı olur musunuzBu üyeliği iptal ediyorum çünkü zaten dediğim gibi üyelik size ait değil bu şekilde kullanılması yasak, siz yeni bir mail adresiyle sıfırdan üyelik alın, hem böylece kardeşinizin konularıyla sizin konularınız karışıp fake üyelik şüphesi duyulmaz.