• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Acil

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin Insallah ❤🥰
Bende aşılama yaptım bu ay salı günğ beta yaptım 4.15 çıktı ve aynı öğün lekelenmelerim oldu doktorum gebelik yok dedi sonraki gün kanamam oldu bi sonraki gün sabah midem bulandı sonra eşimin kokusundan da midem bulanınca test yaptım pozitif çıktı kan verdim ve 6.63 çıktı doktor 5 üstü gebelik var diye sayıyoruz dedi pazartesi kan ver 10 üzeri olursa gebesin dedi yarın yapıcam banada dua edin😢

Eklentiler

• C56F3812-A42C-469F-9447-AC5C907AE436.webp
    C56F3812-A42C-469F-9447-AC5C907AE436.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 42
Bende aşılama yaptım bu ay salı günğ beta yaptım 4.15 çıktı ve aynı öğün lekelenmelerim oldu doktorum gebelik yok dedi sonraki gün kanamam oldu bi sonraki gün sabah midem bulandı sonra eşimin kokusundan da midem bulanınca test yaptım pozitif çıktı kan verdim ve 6.63 çıktı doktor 5 üstü gebelik var diye sayıyoruz dedi pazartesi kan ver 10 üzeri olursa gebesin dedi yarın yapıcam banada dua edin😢
Canim Insallah hayirlisiyla guzel haberleri Alirsin
Allah Buyuk dualarimiz seninle 😘❤️

O kadar mutlu oldum ki gözüm doldu rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah çok sevindim kendim hamileymişim gibi rabbim bizlerede kısa zamanda nasip eder

Simdi ne yapmam gerek Hemen doktora mi gidiliyor ? 🤭🥰
Yok canım yani ben öğreneli 1 hafta olucak daha gitmedim kese görünmez diye bugün gidicem bide sağlık ocağına hamile olduğunu bildirmek lazım ya onları halledicem ama tabi gitmek istersen gidebilirsin bende ilk defa gidicem 🤗

Simdi ne yapmam gerek Hemen doktora mi gidiliyor ? 🤭🥰

Benim de ilk değerim 66.7 di😁 hayırlı olsun. Kolay sağlıklı bir gebelik nasip olur inşallah.
Adet günü tekrar kan ver, Kalb kese bir kerede görmek daha mantıklı o yüzden 2 3 hafta sonra ultrasona gir.. Stres yaşamazsın ikisi bir arada görünsün inşallah 🙂

Back
X