- Konu Sahibi halabirumutvar
Yaaaa gözün Aydın canım darısı başımızaHamileyiiim❤![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa gözün Aydın canım darısı başımızaHamileyiiim❤![]()
Amin Insallah canim benjm Allah isteyen Herkese nasib etsinYaaaa gözün Aydın canım darısı başımızadeğerin kaç çıktı ☺
Sağlıkla gelsin inşallahAmin Insallah canim benjm Allah isteyen Herkese nasib etsin ☺
degerim 66 cikti
InsallahSağlıkla gelsin inşallah❤
Amin Insallah SagolunTebrik ederim hayirli olsun ben de böyle çikmişti Silik öyle öğrendim çok güzel bir duygu süpriz olunca bi de
Bende aşılama yaptım bu ay salı günğ beta yaptım 4.15 çıktı ve aynı öğün lekelenmelerim oldu doktorum gebelik yok dedi sonraki gün kanamam oldu bi sonraki gün sabah midem bulandı sonra eşimin kokusundan da midem bulanınca test yaptım pozitif çıktı kan verdim ve 6.63 çıktı doktor 5 üstü gebelik var diye sayıyoruz dedi pazartesi kan ver 10 üzeri olursa gebesin dedi yarın yapıcam banada dua edinAmin Insallah ❤![]()
Yaaa çok sevindim sağlıkla kucağına al canımHamileyimmmm❤
Canim Insallah hayirlisiyla guzel haberleri AlirsinBende aşılama yaptım bu ay salı günğ beta yaptım 4.15 çıktı ve aynı öğün lekelenmelerim oldu doktorum gebelik yok dedi sonraki gün kanamam oldu bi sonraki gün sabah midem bulandı sonra eşimin kokusundan da midem bulanınca test yaptım pozitif çıktı kan verdim ve 6.63 çıktı doktor 5 üstü gebelik var diye sayıyoruz dedi pazartesi kan ver 10 üzeri olursa gebesin dedi yarın yapıcam banada dua edin![]()
Amin InsallahYaaa çok sevindim sağlıkla kucağına al canım![]()
![]()
Ayyy inşallah ya inşallah heyecandan uyuyamıyorum bi tarafım yok diyo bi tarafım var diyo karman çormanımCanim Insallah hayirlisiyla guzel haberleri Alirsin
Allah Buyuk dualarimiz seninle❤
Simdi ne yapmam gerek Hemen doktora mi gidiliyor ?Yaaa çok sevindim sağlıkla kucağına al canım![]()
![]()
Yok canım yani ben öğreneli 1 hafta olucak daha gitmedim kese görünmez diye bugün gidicem bide sağlık ocağına hamile olduğunu bildirmek lazım ya onları halledicem ama tabi gitmek istersen gidebilirsin bende ilk defa gidicemSimdi ne yapmam gerek Hemen doktora mi gidiliyor ?![]()
Simdi ne yapmam gerek Hemen doktora mi gidiliyor ?![]()