Acil

Umarım her şey yolundadır. Anladığım kadarıyla kanlı peçete paylaşmış konu sahibi bunun nesini garipsediniz anlayamadım? Burası kadın platformu üstelik yardım amaclı paylaşmış bu durumda bile üzerine gidilmiş yazık. O anki ruh halini düşünüp kırıcı olmadan resmi kaldırmasını istemeniz çok zor galiba o an size hesap mı versin kendi derdine mı yansın biraz daha anlayışlı olmayı denemek zor olmasa gerek...

Gittim canım kanama başladı o lekeden sınra. Yatış yaptılar takip ediyolar. Kanamam kesildi hemen. Progestan verdi. Bebeğimde sıkıntı yokmuş çok şükür. Miyom var sanırım dedi doktor kanama ondan olabilir dedi

Oh çok iyi yapmışsın gitmekle.bebeginde sknti olmamasına çok sevindim.insallah sağlıkla alırsın yavrunu kucağına .çıkış yaptığınızda da yazarsan sevinirim.ben sorup rahatsız etmeyeyim.tekrar geçmiş olsun.

Estağfurullah kuzum ne rahatsızlığı. Haber ederim elbet. Allah razı olsun dualarını eksik etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…