Buradan ne söylesek boş.hemen acile gidin belki yapılması gereken birşey vardirEki Görüntüle 2279408
Bu akıntı normal mi
Lütfen fotoğrafınızı kaldırın . Orta yerde paylaşılacak bi şey değil mide diye bi şey var .
Belli ki panik halde.ovulasyon testleri gebelik testleri yuklenince kimsenin midesi bulanmiyor.onlarin üzerinde de idrar var? Kanamam var dese nasıl kanama diye rengini sorgulariz burada.ne var mide bulancak? Biraz anlayışlı olabiliriz değil mi.yemek tarifleri sayfasında paylasmamis sonuçta.acil başlığı altında paylaşmış.Abartmayın ama yaa.hamileyseniz bile bu fotoğraf neyin nesi,hiç mi utanmıyorsunuz?
Vakit kaybetme canım.doktora git en iyi onlar bilirEvet hamileyim. Çok korkuyorum ya normal mi 9+1 deyim ilk gebeliğim
İlk gebeliğim ne yaşıcamı bilmiyorum korkudan paylaştım kimsenin midesini bulandırmak istemedim. Bu platform bunun için değil mi zatenBelli ki panik halde.ovulasyon testleri gebelik testleri yuklenince kimsenin midesi bulanmiyor.onlarin üzerinde de idrar var? Kanamam var dese nasıl kanama diye rengini sorgulariz burada.ne var mide bulancak? Biraz anlayışlı olabiliriz değil mi.yemek tarifleri sayfasında paylasmamis sonuçta.acil başlığı altında paylaşmış.
Saçmalamayın lütfen gebelik testiyle bu aynı şey mi Allah aşkına ?korkuyorsa Doktora gidip gösterebilir buraya koymak yerine .Belli ki panik halde.ovulasyon testleri gebelik testleri yuklenince kimsenin midesi bulanmiyor.onlarin üzerinde de idrar var? Kanamam var dese nasıl kanama diye rengini sorgulariz burada.ne var mide bulancak? Biraz anlayışlı olabiliriz değil mi.yemek tarifleri sayfasında paylasmamis sonuçta.acil başlığı altında paylaşmış.
Arkadaşım panik halinde olmasını tabiki anlayabilirim de akıntıda kan var densede anlarız,herşeyimizi çekip atmak nedir? Bu kadar panik için acile gidilir.biz de hamileyiz en iyi biz anlarız halini zaten.böyle bir fotoğraf sana normaldir,bana değil.herkesin fikrine müdahale etmeyin bi.konu sahibi acile gidebilirsin,için o şekilde rahatlar,burda söylenenlerle kafan rahatlamaz.Belli ki panik halde.ovulasyon testleri gebelik testleri yuklenince kimsenin midesi bulanmiyor.onlarin üzerinde de idrar var? Kanamam var dese nasıl kanama diye rengini sorgulariz burada.ne var mide bulancak? Biraz anlayışlı olabiliriz değil mi.yemek tarifleri sayfasında paylasmamis sonuçta.acil başlığı altında paylaşmış.
İkinci gebeliğin de olabilir ilkinde benzer birşey yaşamadiysan paniklersin.ben ihtiyaç duymadım ama yeri gelince bebeklerinin kakalı bezlerini paylasiyor insanlar alerjik bir durum var mı mukuslu mi kanlı mi rengi nasıl diye.bunlar cok insanı şeyler.burada bilgi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz değil miİlk gebeliğim ne yaşıcamı bilmiyorum korkudan paylaştım kimsenin midesini bulandırmak istemedim. Bu platform bunun için değil mi zaten
Burası kadınlar kulübü, burda acil olan ne varsa gösterebilir, siz de bakmayıverin, anlayışlı olun, mesela doktora gidecek durumu olmayabilir diye düşününSaçmalamayın lütfen gebelik testiyle bu aynı şey mi Allah aşkına ?korkuyorsa Doktora gidip gösterebilir buraya koymak yerine .
Kadınlar kulübü diye her kanlı peçetemizi paylaşacak mıyız ?Burası kadınlar kulübü, burda acil olan ne varsa gösterebilir, siz de bakmayıverin, anlayışlı olun, mesela doktora gidecek durumu olmayabilir diye düşünün
Siz paylaşmassınız, ayrıca kan deyip konu sahibini de telaşlandırmayınKadınlar kulübü diye her kanlı peçetemizi paylaşacak mıyız ?
Paylaşmıyorum zaten normal değil çünkü .Siz paylaşmassınız, ayrıca kan deyip konu sahibini de telaşlandırmayın
Pembemsi akıntı geldi. Hiç böyle olmamıştı. Kimseyi telaşlandırmak istemedim evdekilere söylemeden önce size sorayım dedim. İlk gebeliğim. Ben zannettim ki yardımcı olursunuz ama bazı arkadaşlar başka türlü baktı olaya. Tüm samimiyetimle sormuştum oysa ki. Burda birbirimizin derdine derman olmak için varız. Kimseye zorla bana yardım edin demedim. Beni anlayan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Çok üzüldüm ama çok...Ben anlamadim akintida kan mi vardi? Kirmizi ya da pembeyse dusuk tehlikesi olabilir canim. Sen yine de her turlu doktora kos icin rahat etsin. Vakit kaybetme lutfen.
Pembemsi akıntı geldi. Hiç böyle olmamıştı. Kimseyi telaşlandırmak istemedim evdekilere söylemeden önce size sorayım dedim. İlk gebeliğim. Ben zannettim ki yardımcı olursunuz ama bazı arkadaşlar başka türlü baktı olaya. Tüm samimiyetimle sormuştum oysa ki. Burda birbirimizin derdine derman olmak için varız. Kimseye zorla bana yardım edin demedim. Beni anlayan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Çok üzüldüm ama çok...
Boşver canım benim sen hamilesin burdaki insanlar hayatında bile değil düşüncesiz yorumlar üzülmene değecek şeyler değilPembemsi akıntı geldi. Hiç böyle olmamıştı. Kimseyi telaşlandırmak istemedim evdekilere söylemeden önce size sorayım dedim. İlk gebeliğim. Ben zannettim ki yardımcı olursunuz ama bazı arkadaşlar başka türlü baktı olaya. Tüm samimiyetimle sormuştum oysa ki. Burda birbirimizin derdine derman olmak için varız. Kimseye zorla bana yardım edin demedim. Beni anlayan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Çok üzüldüm ama çok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?