Eskiden Çapa’da oturtulduk kesin bulurdum anneme sorucam şimdi inş bükünür hemenArkadaşlar, bugün İstanbul Çapa Tıp Fakültesinde karaciğer nakli olacak 4 aylık bebek için AB+ kana ihtiyaç var.
Bebek komşumuzun bebeği.
Durum acil ve mümkün olduğunca çok vericiye ihtiyaç var.
Lütfen yardım edebilecek olan varsa
05369762918 numaralı telefondan bebeğin babası Salim Acar'a ulaşsın.
Sizlerden ricam duyurabildiğimiz kadar çok duyurmaya çalışalım.
Rabbim şifa versin inşaallahArkadaşlar, bugün İstanbul Çapa Tıp Fakültesinde karaciğer nakli olacak 4 aylık bebek için AB+ kana ihtiyaç var.
Bebek komşumuzun bebeği.
Durum acil ve mümkün olduğunca çok vericiye ihtiyaç var.
Lütfen yardım edebilecek olan varsa
05369762918 numaralı telefondan bebeğin babası Salim Acar'a ulaşsın.
Sizlerden ricam duyurabildiğimiz kadar çok duyurmaya çalışalım.
Maalesef sadece kendi gurubunu istiyorlarmış.Öncelikle allah şifa versin miniğe.. AB Rh pozitif veya negatif, A Rh pozitif veya negatif, B Rh pozitif veya negatif , O Rh pozitif veya negatif kişiler kan verebilir. Kanım uymuyor demeyelim bayanlar..
Kan değerlerini etkiler ama sütünü etkiler mi bilmem bende 10 ay önce doğum yaptım hala kan degerlerim düzelmedi meselaBebek emziren veremiyor mu?
Baba ile doğrudan iletişime geçebilirsiniz. Salim ACAR 0536 976 29 18Bulunduğunu nerden öğreneceğiz benim eşimin tutuyor ama istanbulun diğer ucundayiz hala bulunamadı mi acaba
Canım benim 0+ olsaydı gerçekten verirdimMaalesef sadece kendi gurubunu istiyorlarmış.
Çevremizde A pozitif - 0 Pozitif çok fazla var, kimseye duyurmamıza bile gerek kalmadan hallederdik.
Acil şifalar diliyorum.2 verici bulduk çok şükür, bebeğin ameliyatı ertelenmiş. Sebebini bilmiyorum.
Merak eden olursa diye bilgi vermek için yazmak istedim.
Allah acil sifalar versin insallah. Benim 0+ kan grubum uysa hic dusunmeden verirdim yakin sayilirim hastaneye keske uymus olsaydi Allah buyuk insallah saglicakla hastaneden cikar minik2 verici bulduk çok şükür, bebeğin ameliyatı ertelenmiş. Sebebini bilmiyorum.
Merak eden olursa diye bilgi vermek için yazmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?