• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil

meryun

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2017
44
2
6
30
merhaba benim sorum suki benim hamilelik boyunca bir böbrek genislemem oldu bebek baski yaptigi icin her iki bobrekte genisleme oldu dogum yaptigim 3 ay oldu ve ben doktorum dogumdan sonra iki ay icinde duzelebilcegini soylemisti ama yinede kontrole gelmem gerektiginden bahsetmisti ve ben doktora kontrole gidemedim birturlu bebekle ilgili sorunlar yuzunden su bi kac gundur yone bobrek agrim olmaya basladi acaba bobrek genislemem gecmismidir boyle saglik sorunu olan oldumu en kisa zamanda doktoruma gidicem ama yinede endiselendim

kendiliğinden geçecek bişey olsa doktor gel demezdi ki. bence en kısa sürede gidin, boşa aksatıyosunuz.

Gitmeniz gerekiyorsa kendiliğinden geçecek bişey değil demekki... Yarım günlüğüne bebeği annenize ya da kv'ye emanet edin gidin muayene olun... İç organlar bu kadar ihmale gelmez...

Burdan görünmüyor gorunsede doktor yok.yanlış eksik bilgiler edinirsiniz lutfen doktora gidin

esimin is nedeni yuzunden gurbetteyiz ve bebegi birakibilcegim hic kimse yok haklisiniz doktora gitmem gerekiyo ama yinede ufak bebegi hastane ortamina pek sokmakta istemedim

Gerekiyorsa eşiniz işinden izin alsın bebeğinize birkaç saat baksın siz doktorunuza gidin , ihmal edipte daha büyük sorun olup hastaneye yatmanız gerekse ne yapacaksınız? Lütfen önce sağlığınızı düşünün çünkü siz iyi olursanız bebeğinize de iyi bakabilirsiniz.
Sağlıkla ilgili konularda da netten bilgi edinmekle zaman harcamayın mutlaka uzman bir doktora başvurun....

Birde dikkatimi çekti on oniki tane konunuz var toplamda 6-7 tanesinin başlığı hep 'acil' neden merak ettim :KK64:

Back