öncelikle mrb arkadaşlar.. fikirlerinize ihtiyaç duyuyorum çünkü nasıl davranmam gerektiğine karar veremiyorum sorunum şu. ablam yaklaşık bir hafta önce doğum yaptı.ancak bebeğimizin babasıyla resmi olarak evli deiller eşinin ilk eşiyle boşanma davası sürüyor.. bakmayın annem babam son derece otoriter hele hele annem ablamın içinde bulunduğu durumdan utanç içinde hastalar oldu. ama hamile kaldığı için imam nikahıyla sözde evlendiler bebeği aldırmayız günü geçti diye tutturunca.. nihayetinde anne babadır kızlarını atamadılar bebeğimiz dünyaya geldi.bebeğin babası olacak şahıs bir tane iğne bile almadı bebeğine. annem babam borç harç herşeyini aldılar.. babane ve dedeside ellerinden geleni yaptı oğullarından duydukları utançla. ancak son ana kadar hiç bi işe yaramayan baba bebek doğunca hepimize katı bi tavır koydu.. ablam bir haftalık loğusa henüs. çok büyük depresyon içinde. acayip kilo verdi. ablama yardımcı olmak için can atarken adamı görseniz ben daha yeğenimi bi kere bile kucağıma alamadım.. çocuğumu karımı ben saçından kıskanırım sözünü öyle bir abarrttıki.. çalışmayıp evde karı gibi oturup sözde küçücük bebeğe bakıyo ve hiçbirimizi ne ablama ne bebeğe yaklaştırmıyo. o tavırlaı burnundan solumaları ve a desek kavga edicek gibi tavırları.. düşünsenize bebeğin kimliği ablamın kızlık soyadıyla çıkıcak hiç bir hakkı yokken ben ne ablama yardımcı olabiliyorum ne bebeğe.. ablam psikolojik olarak bitik. ama bi o kadarda pasif.. insanlıktan çıktı adama sen ne yapıyosun yeter diyemiyo..bu sevgiden çıktı artık.. adamıda ölümüne sevmediğini biliyorum insan ablasını bilmezmi. düşünün ablanıza utana sıkıla gidiyosunuz adam kapıyı açıyo bebek uyuyo diyip geçiyo karşınıza.. sanki ona gittiniz.. çalışmadığı için beş kuruş parası yok loğusa ablanızda aç susuz oturuyo evde. ağrılarla. heran kavga çıkıcak havası.. hırsla kalkıp zararla oturmak istemiyorum arkadaşlar.. ablamın senelerdir psikoloji bozuktu hamilelikte ilaçları bıraktı doğumdan sonra hepten gitti. bi parçanızın karşınızda gözlerinin altı mosmor zayıff bitkin ve şaşkın görmek üstüne elinizden hiç bişey gelememek nasıl bişey bilemiyorum. adamdan korkuyo sanırım bişeyde diyemiyo.. çok kızgınım çookk. sizce nasıl davranmalıyım siz olsanız ne yapardınız?????