ACİL! Yavaş artan beta-hCG

Ya inşallah Doktor düşük yapacaksın evde bekle dediğinden beri beslenmeme falan hiç dikkat etmiyorum doğrusu Hayırlısı olsun herşeyin.
Onu birtek allah bilir rahat ol sen bu değerler sadece ortalama değerler yani doktorlar hep ihtimallerden konuşuyor olabilirde olmayabilirde stress yapma kanaman bile yok ağrın sızın kanaman olmasında dinlen bol bol gelişme olursa yaz merak ederim..

Kimyasal gebelik geçirenlerin çoğu farkında bile değilmiş. Böyle bir yazı okumuştum. Canınızı sıkmayın .

Evet haklısın ne gelirse Allah’tan hayırlısı olsun . Bugün verdim kan, sonuç çıkınca yazarım

Arkadaşlar merhabalar iyi akşamlar birşey soracaktım başına gelen varmı diye şimdi benim iki tane ellerinizden öper evladım var en kucugumuz yeni 4 yaşına girdi kızım bir yasina girdiğinde spiral taktırdım 2.5 3 yıl oluyor taktirali adet düzensizliğim yoktu en fazla iki ucgun önce ve ya sonra olurdu spiralden sonra böyle oluyordu ama ilk defa bu kadar gecikti sormak istiyorum benim adetim 20 aralikda en son gördüm bu ay ocakda görmedim ve üzerinden 12 gün geçti 9 gün gecikmemin kan testi verdim beta 1.0 çıktı referans sayıları yazıcıdan silik çıktığı için göremedim şuanda da 12 güne geçtim mide yanması var uyku hali var sol kasık batması var tekrar kan testi yarın vereyimmi yoksa biraz beklemeliyim hamilemiyim degilmiyim bilmiyorum böyle olup hamile olan varmı?

Birde bir hafta önce falan olmak üzere kahverengi akıntıyla karışık akıntı geldi bir iki damla

Geçmiş olsun. Allah korusun Dış gebelik olabilir. Siz hiç vakit kaybetmeden doktora gitmelisiniz.

3 kez ard arda yaşadım kimyasal gebelik 1 haftalık olup tutunamadı rahme, sessiz düşük diyorlar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…