herkezden yanlış yazılarım yüzünden ayrı ayrı özür dileyecek değilim bu tür konuları özel mesaj denen şeyden bana bildirebilirsiniz.sonuçta ben sadece yardım istemek üzere yazdım bir üst kurum görevlisine dilekçe değil yaşım küçük olabilir sizler arasında fakat bu beni bu kadar rencide etme hakkını sana vermez bu lafımda burbuk denen şahsa
burbuk denen şahıs diye bahsettiğiniz kişi sizden kaç yaş büyük biliyor musunuz siz?
insanlar okunaklı yazıyı resmi dilekçede yazmazlar sadece.
siz burada insanlara hitap edecekseniz buna dikkat etmelisiniz.
madem bu kadar eleştiriden sonra gidip hala düzeltmediniz yazınızı, insanlar anlamadıkça tekrar dile getireceklerdir.
ayıp ediyorsun...
ben "burbuk denen şahsa" ifadesinde hiç bir yanlış göremiyorum
arkadaş defalarca yazı için özür diledi,her seferinde biri çıkıp yazma şeklini eleştiricekse konunun dışına çıkılmış olucak şu an olduğu gibi.
yardım etmeyi deneseniz çok daha güzel olacak.
Arkadaşlar yapmayın...
Bu ARKı dediğimiz kişi lise öğrencisi ama aslında 20 yaşında biri....
Yan 16 yaşındaki bir lise öğrencisini kötü emellerine alet etmiş bir öğretmen yok karşımızda....
Evet yanlış belki ama konyu açan arkadaşımız da abartmış yani.. Ne demek "ikisini de öldürüp bu şerefsizliği haykırmak istiyorum" bana bu cümle çok çocukça ve komik gldi açıkçası... Ne o kız kendi kızkardeşiniz ne de öğretmen kacanız yada babanız değil... Niye aklı bşında hür iradesi olan ve ayrıca yaşı da 18in üstünde olan iki insanın ilişkisi sizi niye bu kadar ilgilendiriyorki... Tasvip etmiyorsanız arkadaşlığınızı kesersiniz olur biter....
Arkadaşlığını kesersen hçbir sorun kalmaz, ama dediğin gibi öldürüp şerfsizliklerini haykırırsan belki onlara vay ahlaksızlar derler ama sana da katil derler güzelim...
Biraz daha mantık lütfen....
Alan razı satan razı.. Size ne oluyor ki?
20 yaşında bir genç kızla 27 yaşında bir genç adamın aşkı ya da ilişkisi sizi ne ilgilendirir ki? Benim annem 20 yaşındayken 29 yaşındaki babamla evlenmiş.. Bunda bir tuhaflık görmüyorum ben.. Çok rahatsızsanız madem görüşmeyin olsun bitsin..
yaşında bir problem görmüyorum bende ama okul içerisinde öğrencisi veya öğretmeniyle aşk yaşamak cinsellik yaşamak bilmiyorum ne kadar doğru bu öğretmen için suç aslında kendisi için büyük bir tehlike yaşı ne olursa olsun lise öğrencisi gözüyle bakılıyor meb tarafından yalnış mıyım?
zaten normalde olsa öğrenci öğretmen olayı olmasa yaş konusu bir engel veya yalnış değil
onunla arkadaşlık ettiğin için mi adın çıkacak ondan korkuyorsun demek istemiş,yoksa daha farklı bir anlamı mı var bunun.evet kızlar haklısınız yardımlarınız için sizlere öncelikle teşekkür ederim ve arkadaşımla da konuşup olayı sonlandırdık konuşmamızda ben ona onun yaptığının doğru olmadığını ve fazla samimi olmaığımızı söyledim dahası hocanın sözleşmeli olduğunu onun senye gideceğini ve onun bu okulda adının çıkabileceğine kadar sözler söyledim belki abarttım ama yapmaması gerekiyor ve oda bana sadece senin de adın çıkacak diyemi korkuyorsun diyip gitti sadece kantinde yemek yerken afiyet olsun dedi ve yanımdan geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?