Acil yardm... Arkadamn retmen ak

Arkadaşlar yapmayın...
Bu ARKı dediğimiz kişi lise öğrencisi ama aslında 20 yaşında biri....
Yan 16 yaşındaki bir lise öğrencisini kötü emellerine alet etmiş bir öğretmen yok karşımızda....
Evet yanlış belki ama konyu açan arkadaşımız da abartmış yani.. Ne demek "ikisini de öldürüp bu şerefsizliği haykırmak istiyorum" bana bu cümle çok çocukça ve komik gldi açıkçası... Ne o kız kendi kızkardeşiniz ne de öğretmen kacanız yada babanız değil... Niye aklı bşında hür iradesi olan ve ayrıca yaşı da 18in üstünde olan iki insanın ilişkisi sizi niye bu kadar ilgilendiriyorki... Tasvip etmiyorsanız arkadaşlığınızı kesersiniz olur biter....
Arkadaşlığını kesersen hçbir sorun kalmaz, ama dediğin gibi öldürüp şerfsizliklerini haykırırsan belki onlara vay ahlaksızlar derler ama sana da katil derler güzelim...
Biraz daha mantık lütfen....

öğretmen öğrenci ilişkilerini hoş karşılamıyorum kusura bakma
mezun olsun kız sonra ne halt ederlerse etsinler
öldürme meselesi elbette abartı o saçmada öğretmenin yaptığı suçtur şuan

Benim senin yaşında oğlum var, aynısını oğlum yapsa onu daha fazla kırarım. Dilimizin elden gitmemesi için her şeyi yaparım. Haaa sen bunu rencide etmek olarak algılamış olabilirsin ki bu beni ilgilendirmiyor. Özel mesajdan yazmam çünkü düzgün yazı konusunda benimle birlikte bir çok üye seni uyardığı halde beni hedef almanı bile kaale almıyorum. Hocasına şerefsiz diyen biri için söylenecek fazla söz yok. Sizede konunuzada burada nokta koyuyorum. Haa özelden yazmıyorum çünkü siz genelden yazmışsınız, kızım (kızım diyorum çünkü kızım yaşındasın) inşallah yolun açık olur.

Seni sadece öpüyorum canım ama benim yüzümden canının sıkılmasını istemezdim. Şeniz

Benim için yardımdan önce Türkçe'mizi düzgün kullanmak daha önemlidir. Diğer söylediklerinize cevap vermeye gerek yok.

sana kesinlikle katiliyorum canim

hem diyor ki, arkadasimi asla kirmak istemiyorum ,hemde diyor ki öldürmek istiyorum

anlayamadim gitti ya neyse, ben bi tahammülsüzlük sezdim

madem cok rahatsizsin arkadasim, git milli egitime sikayet et ,defolup gitsin ikiside

Son düzenleme:
Alan razı satan razı.. Size ne oluyor ki?
20 yaşında bir genç kızla 27 yaşında bir genç adamın aşkı ya da ilişkisi sizi ne ilgilendirir ki? Benim annem 20 yaşındayken 29 yaşındaki babamla evlenmiş.. Bunda bir tuhaflık görmüyorum ben.. Çok rahatsızsanız madem görüşmeyin olsun bitsin..

yaşında bir problem görmüyorum bende ama okul içerisinde öğrencisi veya öğretmeniyle aşk yaşamak cinsellik yaşamak bilmiyorum ne kadar doğru bu öğretmen için suç aslında kendisi için büyük bir tehlike yaşı ne olursa olsun lise öğrencisi gözüyle bakılıyor meb tarafından yalnış mıyım?
zaten normalde olsa öğrenci öğretmen olayı olmasa yaş konusu bir engel veya yalnış değil

1-çok kötü ve devrik cümleler kullanmışsın yazıyı okumak eziyetti resmen
2-arkim miş bu ne yahu (arkadaşım sanırsam)
3-neresinden tutarsan tut yanlış yanlış yanlış hey gidi heyyy lisedeyken bundan 7 yıl öncesinden bahsediyorum belkide çok uzun bir zaman deil ama hocaya aşık olmayı bırak doğru dürüst konuşaöazdık ders dışında hocalarla pes yani pes aşkım hayatım diyede konuşuyorlarmış hiç müdahale etme sen bitir arkimliğini senin deyiminle

Yanlış değilsiniz elbette.. Ancak 27 yaşında bi adam da bunu düşünebilecek kapasiteye sahip.. O bunun riskini göze almış demek ki böyle bir ilişki içerisine girmişse.. Kız da aynı şekilde.. Çocuk değil, hiçbir zorlama da yok.. Bu durumda arkadaşın tavrı bana çok anlamsız geldi.. Arkadaşı olarak uyarabilir ancak olayı bu kadar büyürmenin mantığını ben anlayamadım.. Çok rahatsız oluyorsa bir daha görüşmez arkadaşıyla.. Bu kadar basit bence..

Ben de öğretmenime aşık oldum, bir süre çııktık, üniversitedeydim... Ama ARKı dediğimiz kızın yaşında yani 20 yaşındaydım o ise 28 yaşındaydı... o bana canım aşkım gibi kelimeler kullanıyordu bende ona....
Bunu ünivden sadece çok samimi bir arkadaşım, ve okul dışında başka üniv de okuyan lseden bir arkadaşım biliyordu.. Onun da bir arkadaşı (aynı zmanda benm de hocam) biliyordu.
Çünkü yasaktı, öğrenilmesi durumunda ceza alırdık... Ama aşıktık...
2 yıl çıktık sonra onun Amerika'ya gitmedsi gerekti 1 yıllığına, araya mesafe girince ilişki ye de mesafe girdi ve bitti....
Pişmanmıyım, asla....O zaman ona aşıktım, çok da güzel bir ilişkimiz vardı. Arkadaşlarımdan biri bana b şekilde yalklaşsaydı, sana ne derdim herhalde.. Sana ne demesem bile, onaylamıyorsan arkadaşlığımızı kesebiliriz,benle görüşmek istemiyorsan seni anlarım derdim, ve hiç de kırılmazdım.. Herkes istediği kişiyle arkadaşlık etmekte serbest, hayır benimle arkadalık edeceksin diye zorlayacak hali yok kimsenin....
Önemli olan lisede olmak yada üniv de olmak değil... Kız çocuk değil 20 yaşında...
Eet resmi olarak yasak ama şerefsizlik adilik pislikler denecek kadar da ayıp bişey yapmıyorlar.. Zaten aralarında cinsellik yaşamıyorlarmış, sadece konusu geçiyormuş... Zaten olsa bile kimseyi ilgilendirmez.... Benim annem 20 yaındayken beni doğurmuş....
Arkadaşlar siz de lütfen konuya lise öğrencsi olarak bakmayın, lise öğrencs
3. snıf dediğin 16 yaşında olur... ışte o zaman reşit olmayan kızı kendi konumunu(öğretmenlk) kızın cahilliğini kullanarak kötü emellerine alet etti diyebilirsinz, kızı kandırdı diyebilirsiniz... Ama değil....
18 yaşını geçmiş 2 insanın ilişkisinde ben şerefsizlik adilik olarak tanımlanabilecek bişey grmüyorum....

canım benim onların ne yaptığı seni ilgilendirmez
sen sadece onlara bulaşma yeter

evet arkadaşlar haklısın zaten bugün arkadaşımla da konuştum olanları ve benim duygularımı bir bir anlattım ilk başlarda çok fazla hırçın davrandı beni anlamasını ve hocanın sözleşmeli olup seneye gideceğini ama onun da adının çıkabileceğini dile getirince bana seninde adının çıkmasından mı korkuyorsun diyince çok kötü oldum ve ne olursa olsun onunla fazla samimi olmayacağımıda söyledim
(kızlar tavsiyeleriniz için çokk teşekkürler)

evet kızlar haklısınız yardımlarınız için sizlere öncelikle teşekkür ederim ve arkadaşımla da konuşup olayı sonlandırdık konuşmamızda ben ona onun yaptığının doğru olmadığını ve fazla samimi olmaığımızı söyledim dahası hocanın sözleşmeli olduğunu onun senye gideceğini ve onun bu okulda adının çıkabileceğine kadar sözler söyledim belki abarttım ama yapmaması gerekiyor ve oda bana sadece senin de adın çıkacak diyemi korkuyorsun diyip gitti sadece kantinde yemek yerken afiyet olsun dedi ve yanımdan geçti

kızlar kusura bakmayın birden laptop kapandı bende msj gitmedi sandım o yüzden iki kez yazdım kusura bakmayın

onunla arkadaşlık ettiğin için mi adın çıkacak ondan korkuyorsun demek istemiş,yoksa daha farklı bir anlamı mı var bunun.

eger cok karsıysan arkadaslıgını kes canım onların özeli sonucta seni ilgilendirmez.
ayrıca öğretmenini kınıyorum. öğrencilerine cinsellik eitimi vermek olmamalıydı ilgi alanı. gelecege daha akıllı öğrenciler yetiştirmek olmalı bir öğretmenin amacı. Mesleği kutsal olarak anılıyor.
he sçylede bir durum var. gönül bu gitmiştir. ama mezun olmasını beklemeliydi. hataa hataaa hataaaaa
herşeyimiz köreliyor artık. e böyle yapan öğretmeler yüzünden. öğrencilerin diğer öğretmelerede saygısı kalmıyor doğal olarak.klava:

zaten arkadaşlığımız tamamen bitti...ama onuda özlüyorum çok değer veriyordum fakat bu tür yanlışlıkları ilerde benimde başımı ağrıtcağını düşünüyorum o yüzden bitti

iyide anlamadığım şey
seni neden ilgilendiriyorki bu kadar
kızın yaşı büyük canım bikere
belki evlenecekler
bizim lisedede vardı yaşı büyük kızlar
bekar öğretmenlerle evlendiler
ayrıca lisede arkadaşlık hoş değil
ona bakarsan seninde sevgilin varmış
tek fark adamın öğretmen olmasımı
senin sevgilinin öğrenci olmasımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…