• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardm... Arkadamn retmen ak

kuzum benim babamda öğretmen bu durumu anneme anlatsam Allah bilir nasıl bir tepki verir.kraliche yarın inşaallah yapıcam devamsızlığım fazla olmadığından bugün okula gitmedim yarın gidince kesinlikle konuşacağım ama nasıl ?

Sevgili fdilek kardeşim, bak isteyince ne güzel, anlaşılır yazabiliyorsun değilmi. :teselli:

sonuçta siz istiyorsunuz sanal alemde bu kadar anlaşılır yazmam kısaca yazar bırakırdım ve beni daha iyi anlaya bilmeniz için

ya sen daha ne konuşuyosun güzelim
hiç konuşma yüz verme gelir neden diye sorarsa söylersin nedenini kökünden biter bu iş
uzak dur onlardan uzak

bencede konusma yuz verme kırmadan yapmak istiyorum diyosun ama oda bi nevi yuzdur bence bugune kadar dediklerini ve uyarılarını dinlemeyen birini ne die kırıp kırmamayı dusunuyorsun yaptıgı mantıklı birsey degilki kırmadan anlatasın. kırmadan uyarmışın daha ne ? konusma sorarsada bu yuzden senle gorusmek istemiyorum de gitsin guzelim bugun iyisin yarın kotu durumda olsan sana yardıma koşacagına arkandan kikirdeyerek gulen ilk kişi olacaktır o tip ! ben yaşadım tatlım aynısını o yuzden tecrubemle bu şekil konusuyorum anladınmı ? herkese hep kayırdıgım butun ozel sırlarına ortak oldugum kocamla ters dustugum kişi, gecenin yarısı gene aynı bi konuda tartısmamız uzerine gece onun evinde misafirlikteyken saat 2 gibi soyledigi lafları hazmedemedim cıktım gittim bu vakitte nereye gidiyosun diye ssormadı bile allahtan param vardı yanımda ! olmayabilirdide kocamda şehir dısındaydı ben ne yapardım ? taksi çagırdım cocugum kucagımda nere gidiosun demedi ! anlatabiliyormuyum ve ondan sonra sildim onu ... hatam sadece yapmaması gereken şeyleri soylememdi ... ve birilerinin sırlarına ortak olmak heleki öyle bir konuda basına sson derece iş açar ....dikkatli ol derim ve bıcak gibi kes gitsin .... benim o arkadassım beni bu olaydan 1 ay sonra aradı agzıma geleni sayıp teli kapattım yuzune ... yuz verirsem gene aynı olacaktı cunku ... umarım bu soylediklerimi anlayabilmişindir... ve dogru kararı verirsin...

İki satır okuyup bıraktım. Sesli harflerle aranızdaki husumet nedir anlamadım. V harflerine neden üvey evlat muamelesi yaparsınız. Güzel Türkçemizi neden bu kadar çirkinleştirirsiniz anlamam
Yaşınız küçükde değil, neyin ne olduğunu anlayacak yaştasınız. Lütfen düzgün yazın. Dilimizi böyle yozlaştırıp yok etmeyin.

Anaaam, benim herifte lisede matematik öğretmeni.:delphin:

yarından itibaren okula gitmeme yasağı koycam hemafoldumben

Enişteye acıdım valla, mannak guzunun ellerinde perişan olcak adamcağız.
Kız enişte senin şirretinden korkar bir şey olmaz merak etme. Allahın kart kuzusu opuyorumnanaktan

herkezden yanlış yazılarım yüzünden ayrı ayrı özür dileyecek değilim bu tür konuları özel mesaj denen şeyden bana bildirebilirsiniz.sonuçta ben sadece yardım istemek üzere yazdım bir üst kurum görevlisine dilekçe değil yaşım küçük olabilir sizler arasında fakat bu beni bu kadar rencide etme hakkını sana vermez bu lafımda burbuk denen şahsa

kraliçhe gerçekten de benim kraliçhem oldun tavsiyelerini kesinlikle uygulayacağım yoksa benim de başım yanacak ve sende bu konuda tecrübelisin senin sözlerini mutlaka uygulayacapım

herkezden yanlış yazılarım yüzünden ayrı ayrı özür dileyecek değilim bu tür konuları özel mesaj denen şeyden bana bildirebilirsiniz.sonuçta ben sadece yardım istemek üzere yazdım bir üst kurum görevlisine dilekçe değil yaşım küçük olabilir sizler arasında fakat bu beni bu kadar rencide etme hakkını sana vermez bu lafımda burbuk denen şahsa

burbuk denen şahıs diye bahsettiğiniz kişi sizden kaç yaş büyük biliyor musunuz siz?
insanlar okunaklı yazıyı resmi dilekçede yazmazlar sadece.
siz burada insanlara hitap edecekseniz buna dikkat etmelisiniz.
madem bu kadar eleştiriden sonra gidip hala düzeltmediniz yazınızı, insanlar anlamadıkça tekrar dile getireceklerdir.
ayıp ediyorsun...

ben "burbuk denen şahsa" ifadesinde hiç bir yanlış göremiyorum
arkadaş defalarca yazı için özür diledi,her seferinde biri çıkıp yazma şeklini eleştiricekse konunun dışına çıkılmış olucak şu an olduğu gibi.
yardım etmeyi deneseniz çok daha güzel olacak.

Bikere hocanıza niye pislik falan gibi hakaret ediyorsunuz ki...
Arkadaşınız 19 hatta 20 yaşına girmek üzere olan aklı başı yerinde, reşit bir gençkız, kendi isteğiyle hocanızla çıkıyor, hatta en baştan hoşlanıyormuş, belki d eilk adımı arkadaşınız attı, zaten hoca da kızdan ışık görmese cesaret edemezdi, memuriyetine son verilirdi valla, öyle yaklaşsa ve kız şikayet etseydi....
Arkadaşınıza çok değer veriyorsunuz ama hocaya etmediğiniz laf kalmamış.. Bir ilişki yaşanıyorsa yanlışsa bu yanlışı 2 kişi yapar doğruysa da 2 kişi....
Hocanız da arkadaşınız da aklı başında insanlar, bilerek ve isteyerek beraberler, belki gerçekten de seviyorlardır birbirlerini... Amiyane tabirle Alan memnun satan memnun...
Siz rahatsızsanız onlardan uzak durursunuz olur biter...

ben "burbuk denen şahsa" ifadesinde hiç bir yanlış göremiyorum
arkadaş defalarca yazı için özür diledi,her seferinde biri çıkıp yazma şeklini eleştiricekse konunun dışına çıkılmış olucak şu an olduğu gibi.
yardım etmeyi deneseniz çok daha güzel olacak.

yazma şeklinin eleştirilmemesi için tek yol bunun düzeltilmesidir.
konu dışına çıkılması istenmiyorsa çare bu..

ayrıca biri sizin hakkınızda sweety denen şahsa şeklinde bahsetse siz bunu normal mi karşılarsınız?
ben normal karşılamam, burbuk da karşılamaz; bunu bildiğim için söyledim zaten.

Son düzenleme:
bu tabirin yanlış olduğunu burbuk nickli üyenin yaşını öne sürerek ifade etmeniz çok mantıksız
4 sayfa olmuş konu ve yardım eden bir kaç kişi var geri kalan tüm yorumlar yazma şekliyle alakalı ve arkadaş da defalarca bunun için özür dilediği halde hala birileri kalkıp bu konuyu eleştirmeye devam ediyor.
ben daha fazla bu konu yüzünden tartışıp yardım isteyen arkadaşa mani olmayacağım

umarım bundan sonra sadece yardım amaçlı cevaplar gelir.

ya her neyse ben insanlardan özür dilemekten bıktım madem hoşunuza gitmiyor ne okuyun ne de yorum yapın...ben sedese yardım istedim hatam içinde kaç kez özür diledim herkezden özür dilemek istemiyorum yardım da etmeyin sizden yardım isteyende kabahat (bazılarınız gerçekten çok güzel yön verdiniz sizlere çok teşekkür ederim onlar kendilerini biliyor)daha fazla yorum yazmakda istemiyorum

yapman gereken şey uzaklaşmak :delphin:
öğretmenle ilişkisi olması bana sağlam biri değil ifadesini vermiyor tabi ki böyle bir önyargı yapamam ama öğretmen olacak birde o adamın böyle bir cürrette bulunması çok yalnış meb'e bile şikayet edilebilir bu insan yani ben olsam öyle yaparım öğrencisiyle aşk yaşayan bir öğretmen görevine devam etmemeli bence hele ki bu lise öğrencisiyse...

sen ARKıNE ben artık senin yaptıgın yanlış sonrasında seninle ARKıLıĞE devam etmek istemiyorum de..
yoksa sende onlar kadar küçüleceksin:delphin:

yz kızlar bnm ne patron ne iş zaten bn lise 3.sınıf öğrencisiyim nesem bnm 3yıldır cnm gibi sewdiğim bir arkadaşım war (isim belirtmiyorum)bu arkadşm hakkında bni sewgilim çok uyardı iyi ayak deil kötü yolda die herkez uyardı adını çıkartırda şöylede böylede bn herkezin inadına arkadaşımla görüştüm okul içinde de okul dışında da hatta sewgilim ya o ya bn diyecek kdar ileriye gitti bn hiç bişey diyemedim zmn sonra sonra yani lise 3'e geçince bizim okula yeni bir sözleşmeli öğretmen geldi 27 yaşında arkimde 19 yaşında sınıfta kalmış falan filan asıl konu bu arkadşm yeni gelen hocadan sene başından beri etkileniyordu dogum günü pastası hediyeler vs.bir gün numaralarını wermişler gece bir birlerini arayıp sabaha kdar konuşmalarından bahstti şok oldum aradan 1 hafta sonra mart ayı gibi sewgili olduklarını söyledi ve hocamın (hocam demeye iğreniyorum) bnm hiç birşeyden haberimin olmadını söylemiş bnde ona göre dawranıyordum bu pazrtesi yani haziranın1inde bni yanlarına çağırdılar teknik serwise bir birlerine sürekli aşkım hayatımvs. laflar söylüyorlardı tabi bnde duymamazlıktan geliorrdum sonra hiçde çaktırmıo gibi laf etti meğerse arkim sölemiş dileğede söleyelim die ve aşklarına şahit oldum ama bn kesinlkle böle şeylere karşıyım ve arkimi kaç kez uyardım geceleri telefonda cinsellk üzrene bir kaç konuşma geçmiş hocamın başka kadınlarla birlkte olduğu gibi bnde arkimi dediğim gibi defalarca uyardım dikkat et die ve şimdi daynamıorm ne arkime nede hocam denen pisliğe ikisinide öldürüp yaptığı şerefsizliği haykırmak istiyorum nolur yardımcı olun bn nabıyım arkimle mi konuşmayım yoksa ayrılmalarını mı isteyim kzıın başına bişye gelmesinden çok korkuorm...lütfen yardım edin:sm_confused:

Seni bu kadar rahatsız eden ne ki?
Uzaklaş olsun bitsin.
Sevgilin doğru söylemiş aslında.
Ne demişler "bana arkini(?) söyle,sana kim olduğunu söyleyeyim".
Kendini tasvip etmediğin insanlardan uzak tutmayı başarırsan eminim çok daha huzurlu olursun hayatın boyunca.

olaya bakın yaa
öğretmen öğrenci aşkı üstelik öğrenci platonikte değil
bence şikayet edilmesi gereken bir konu
okul yönetimine bildirilmeli ne demek öğrencisine aşkım demek cinsellikten konuşmak
daha neler duyacağız allahım ya bide kaç yaş var aralarında
öğretmen olmuş ama adam olamamış ne yazık ki
demek ki her üni bitiren adam olmuyo annemin bi sözü var
diplomalı eşek diye
sizinkide o hesap
yapmanız gereken şey öğretmeni şikayet etmek arkadaşınızla ilişkinizi kesmek
bu arada lüften türkçeyi katletmeden yazın okumakta gerçekten zorlanıyoruz

Back