Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anaaam, benim herifte lisede matematik öğretmeni.
yarından itibaren okula gitmeme yasağı koycam hemafoldumben
Anaaam, benim herifte lisede matematik öğretmeni.
yarından itibaren okula gitmeme yasağı koycam hemafoldumben
herkezden yanlış yazılarım yüzünden ayrı ayrı özür dileyecek değilim bu tür konuları özel mesaj denen şeyden bana bildirebilirsiniz.sonuçta ben sadece yardım istemek üzere yazdım bir üst kurum görevlisine dilekçe değil yaşım küçük olabilir sizler arasında fakat bu beni bu kadar rencide etme hakkını sana vermez bu lafımda burbuk denen şahsa
ben "burbuk denen şahsa" ifadesinde hiç bir yanlış göremiyorum
arkadaş defalarca yazı için özür diledi,her seferinde biri çıkıp yazma şeklini eleştiricekse konunun dışına çıkılmış olucak şu an olduğu gibi.
yardım etmeyi deneseniz çok daha güzel olacak.
yz kızlar bnm ne patron ne iş zaten bn lise 3.sınıf öğrencisiyim nesem bnm 3yıldır cnm gibi sewdiğim bir arkadaşım war (isim belirtmiyorum)bu arkadşm hakkında bni sewgilim çok uyardı iyi ayak deil kötü yolda die herkez uyardı adını çıkartırda şöylede böylede bn herkezin inadına arkadaşımla görüştüm okul içinde de okul dışında da hatta sewgilim ya o ya bn diyecek kdar ileriye gitti bn hiç bişey diyemedim zmn sonra sonra yani lise 3'e geçince bizim okula yeni bir sözleşmeli öğretmen geldi 27 yaşında arkimde 19 yaşında sınıfta kalmış falan filan asıl konu bu arkadşm yeni gelen hocadan sene başından beri etkileniyordu dogum günü pastası hediyeler vs.bir gün numaralarını wermişler gece bir birlerini arayıp sabaha kdar konuşmalarından bahstti şok oldum aradan 1 hafta sonra mart ayı gibi sewgili olduklarını söyledi ve hocamın (hocam demeye iğreniyorum) bnm hiç birşeyden haberimin olmadını söylemiş bnde ona göre dawranıyordum bu pazrtesi yani haziranın1inde bni yanlarına çağırdılar teknik serwise bir birlerine sürekli aşkım hayatımvs. laflar söylüyorlardı tabi bnde duymamazlıktan geliorrdum sonra hiçde çaktırmıo gibi laf etti meğerse arkim sölemiş dileğede söleyelim die ve aşklarına şahit oldum ama bn kesinlkle böle şeylere karşıyım ve arkimi kaç kez uyardım geceleri telefonda cinsellk üzrene bir kaç konuşma geçmiş hocamın başka kadınlarla birlkte olduğu gibi bnde arkimi dediğim gibi defalarca uyardım dikkat et die ve şimdi daynamıorm ne arkime nede hocam denen pisliğe ikisinide öldürüp yaptığı şerefsizliği haykırmak istiyorum nolur yardımcı olun bn nabıyım arkimle mi konuşmayım yoksa ayrılmalarını mı isteyim kzıın başına bişye gelmesinden çok korkuorm...lütfen yardım edin:sm_confused: