- 1 Mart 2013
- 271
- 289
- 103
- 36
- Konu Sahibi leylimley11223344
Arkadaşlar sezeryandan sonra normal doğum yapan var mı? Lütfen benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa çok sevindim. Ne güzel.Ben varım. Tecrübe derken tam olarak neyi kast ettiniz bilmiyorum ama ben tavsiye ediyorum
Korkuyorumda biraz... İlk sezeryandan kaç sene sonra normal doğum yaptınız? Bi zorluk yaşadınız mı?Ben varım. Tecrübe derken tam olarak neyi kast ettiniz bilmiyorum ama ben tavsiye ediyorum
İki doğum arası 4 seneden biraz fazla. Hiç bir zorluk çekmedim. Hata nasıl yani bukadarmıydı yani, normal doğum bukadar kolaymıymış diye düşündüm. Çok güzel ve paha biçilmez bir duygu gerçekten. Korkmayın derim. Güzel hazırlanınca korkulacak birşey yok. İyi bir dr takibi şart tabii. Facebook da SSVD sayfasına üye değilseniz üye olup orayı takip etmenizi öneririm. Bana çok faydası oldu hazırlık aşamasında. Çok motive edici bir grup.Korkuyorumda biraz... İlk sezeryandan kaç sene sonra normal doğum yaptınız? Bi zorluk yaşadınız mı?
Çok özür dileyerek bişe sorucam vajinanda bir değişim oldu muİki doğum arası 4 seneden biraz fazla. Hiç bir zorluk çekmedim. Hata nasıl yani bukadarmıydı yani, normal doğum bukadar kolaymıymış diye düşündüm. Çok güzel ve paha biçilmez bir duygu gerçekten. Korkmayın derim. Güzel hazırlanınca korkulacak birşey yok. İyi bir dr takibi şart tabii. Facebook da SSVD sayfasına üye değilseni üye olup orayı takip etmenizi öneririm. Bana çok faydası oldu hazırlık aşamasında. Çok motive edici bir grup.
HayırÇok özür dileyerek bişe sorucam vajinanda bir değişim oldu mu
Canım burda bir hanımın sezaryenden sonra normal doğum hikayesini yazmıştı gerçekten herkesin korkutmalarina rağmen çok güzel rahat bir süreç yaşadığını hatta ertesi gün kızını okula götürdüğünü yazmıştı. İnşallah bu konuyu görürde size yardımcı olurArkadaşlar sezeryandan sonra normal doğum yapan var mı? Lütfen benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Genişleme oluyor diyorlar ya o yüzden sordum. Birde videosuna denk geldim inanılmaz şekilde genişliyor ya tamamen eski haline gelmesi ne biliyim zor sanki
Doğum anında genişlemese 3,5 kiloluk bebek nasıl çıkacak ama değilmi? Doğum sonrası çok kisa süre içinde eski halini alıyor. Rabbim kadının vücudunu çok güzel tasarlamış. Yaşamayan bilmez bunu.Genişleme oluyor diyorlar ya o yüzden sordum. Birde videosuna denk geldim inanılmaz şekilde genişliyor ya tamamen eski haline gelmesi ne biliyim zor sanki
Genişleme oluyor diyorlar ya o yüzden sordum. Birde videosuna denk geldim inanılmaz şekilde genişliyor ya tamamen eski haline gelmesi ne biliyim zor sanki
Neden saçma olsun bu sebeple ameliyat olan kadınlar var, daraltma ameliyatı...Okadar sacma ki düşünceniz![]()
Muhakkak tabi ama deforme olup olmadığını merak ettim bu türlü şikayetler okumuştumDoğum anında genişlemese 3,5 kiloluk bebek nasıl çıkacak ama değilmi? Doğum sonrası çok kisa süre içinde eski halini alıyor. Rabbim kadının vücudunu çok güzel tasarlamış. Yaşamayan bilmez bunu.
Neden saçma olsun bu sebeple ameliyat olan kadınlar var, daraltma ameliyatı...
Teşekkür ederim cevabınız için.Tamam var biliyorum ama videosunu izledim eski haline donmesi zor sanki demeniz bana komik geldi bu anatomik bisey zaten yapisal yani bende normal dogum yaptim oyle bi skinti yok bu sehir efsanesi gibi bisey. İllaki basina gelen vardir ama azdir yani yada ekstra zor dogumdur ne bileyim baska seyler olmustur falan filan