- 17 Şubat 2025
- 69
- 3
- 1
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanamanız yoksa sıkıntı yok ağlamayın sizdeİyi akşamşar az önce eşimle çok büyük lavga ettik bende 15 dakika kdr hıçkırq hıçkırq ağladm hıçkırık içten geliyo engel olamıyorm çok ağladm sizce bişe olmuşmudur işk gebeliğim vicdan azabı cekiyorm siz yaşadınızmı tecrübelerinizi yazarmısmz lütfen
Yok hormonlardan mı nedir durduramıyorm kendimiKanamanız yoksa sıkıntı yok ağlamayın sizde
Bebek sizden etkilenir bunu düşünürseniz durdurursunuz belkiYok hormonlardan mı nedir durduramıyorm kendimi
Herhangi bir sorun olmaz ama bebeğe yazık olur oda sizin gibi üzülür yapmayınİyi akşamşar az önce eşimle çok büyük lavga ettik bende 15 dakika kdr hıçkırq hıçkırq ağladm hıçkırık içten geliyo engel olamıyorm çok ağladm sizce bişe olmuşmudur işk gebeliğim vicdan azabı cekiyorm siz yaşadınızmı tecrübelerinizi yazarmısmz lütfen
İttirdi beni bide çok hıçlıra hıçkıra ağladmBen de hep ağlıyorum bir şey olmaZ
Bir sey olmamistir merak etme. Ama bebek anne cok stresli olduğunda etkileniyor. Hormonlara bagli boyle aglamalar olabilir.İyi akşamşar az önce eşimle çok büyük lavga ettik bende 15 dakika kdr hıçkırq hıçkırq ağladm hıçkırık içten geliyo engel olamıyorm çok ağladm sizce bişe olmuşmudur işk gebeliğim vicdan azabı cekiyorm siz yaşadınızmı tecrübelerinizi yazarmısmz lütfen
Asıl sorun bu bugün ittiren yarın döver bu arada.İttirdi beni bide çok hıçlıra hıçkıra ağladm
Boşanıcaz beni o ilgilendirmiyor artık tek korkum bebeğe bişe olmuşmudurAsıl sorun bu bugün ittiren yarın döver bu arada.
Çok teşekkür ederim biraz sakinleştim ama kasıklarımda ağrı var birazBosanacagin adama ağlayıp bebeğine de kendine de eziyet etme, sakinleş, toparlan, bı silkelen, bı ılık süt iç, sevdiğin bı film ac bebişin de sen de sakinlesin kafan dağılsın, olana çare yok, kararını verdiysen yolun açık olsun, inşallah yavrunla çok daha mutlu bı hayat yaşarsın. Ağlamaktan bir şey olmaz, stres yorar bebeğini, sakinleş
Uzanıp dinlen o zaman, ağrın geçmezse sabah bı acile gidersin tedbirenÇok teşekkür ederim biraz sakinleştim ama kasıklarımda ağrı var biraz
Allah razı olsun teşekkürlerCanım ,
Ben de zor günler geçiriyorum 28. haftadayım bazen hıçkırarak ağladığım oluyor engel olamıyorum. Kendini mümkün olduğunca hızlı toparlamaya çalış, bebeğinle konuş sakin bir ses tonuyla ve biraz yürüyüş yapıp temiz hava al. Her şeyin yoluna gireceğini anlat ona. Öyle zamanlarda hareketleri yavaşlıyor korkuyorlar. Çok şükür sağlıklı benim bebeğim , seninki de öyle daha çok endişe stres yapma.![]()
Sinirlenince ağlayınca oluyor canım. Biraz rahatlatmaya calış. Derin derin nefes alÇok teşekkür ederim biraz sakinleştim ama kasıklarımda ağrı var biraz
Bugün gttikUzanıp dinlen o zaman, ağrın geçmezse sabah bı acile gidersin tedbiren
Ağrım var dedin ya o yüzden dedim, geçmezse sorarsın diye, geçer ama bu haftalarda olur zorlandikca daha çok olur bolca uzan dinlenBugün gttik