Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları acil yardımmmm :(

minel_

Guru
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2012
1.123
435
323
İstanbul
bir sorunumuz var yeni evliyiz vajinismus sorunum vardı onu çözdük ama eşim bir türlü boşalamıyor yani ilişkide hiç boşalamıyor
doktorada gittik fiziksel bişi yok dedi yani çözemiyoruz...... bu sorunu eşinde daha önce yaşan arkadaşlar oldu mu acaba bir fikir vermesi açısından açıyrum başlığı bu yüzden çocuk sahibi olamıyorum eşim boşalamadığı için afderesiniz sadece el yardımıyla o da aşrı geç olarak boşalabiliyor ilşkide ise hiç olmuyor buna benzer sorunu olan oldu mu acaba

geçmiş olsun canım( öncelikle sıkma canını.bu konuya çok vakıf değilim ama sağlık personeliyim. tıbben hiçbir sorunu olmadığını mı söyledi doktor..

geçmiş olsun canım( öncelikle sıkma canını.bu konuya çok vakıf değilim ama sağlık personeliyim. tıbben hiçbir sorunu olmadığını mı söyledi doktor..

evet canım fiziksel bi sıkıntı yok yani sertlşme vs. her şey normal el yardımıyla geçde olsa olan bi şey ilşkide olmuyor bir türlü nasıl bi iş anlamadım kafayı yicem düşünmekten bir ara vajinismusla uğraştım 6 ay önce yendim çok şükür her şey yoluna girecek derken bu sefer boşalma sorunu çıktı başımıza

Sen yine de tekrar bir ürolog muayenesi ve psikolog muayenesine git derim.bazen birçok şeyin altında yatan sadece psikoloji olabiliyor.ben sağlıkçı olduğum halde evlendikten sonra 3 ay boyunca vajinusmus sorunu yaşadım.çünkü şartlandığım noktalar vardı ve bilinç altım bir türlü ilişkiye izin vermiyordu ve bu eşimi de çok etkiliyordu. yaşamış olduğunuz bu sorunun eşinin üzerinde etkisi olmuş olabilir.o yüzden ürolog ve psikolog kontrollerine gitmenizi tavsiye ederim.birbirinizi çok yıpratmamış olursunuz hem böylelikle.hayatta çözümlemeyecek hiçbirşey yok biraz da bu konuya çok şartlanmadan ilişki yaşamayı nedeyin. bence birçok şeyi halledeceğinize inanıyorum..

çok teşekkürler canım haklısın pskolojik br durum olduğunu düşünüyorum bende inşallah hallolur en kısa zamanda doktora tekrar gitmeli

Sertleame sorunu var mi

canım biz hiç boyle problem yasmadık sadece ılk hafta ilişkide zorlandım onun dısında bişiy olmadı pek bı bılgım yok ama bana öyle gelıor kı eşiniz çok mast. yapmıs zamanında ve sizin vajınısmusunuz da üstune eklenmiş fiziksel bi problem yoksa burda değil de bu konunun uzmanı bir psikologa gitseniz daha ıyı olur boyle gıderse evliliğinizde bu durumdan zarar görebılır

vajinismus sıkıntısı çeken eşlerde bu sıkıntı görülüyor genelde.ama üroloğun hiç bi sorun yok demesi şaşırtıcı.tekrar farklı doktorlara görünün bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…