- Emoji Skoru
- 2.659
- Puanlar
- 48
2 yıla yaklaştık bakalım , senin ilkmi peki?jdi hyrlsi insallh pskljk dgldr kac snedr ewlsn
Oy oyyy allah bağışlasın 1 tane varmış olur hamilesinde rabbim hayırlıca doğurup büyütmeyi nasip eylesinunut gtsn bska brseylere odaklan bnde 3.sne olck ewlym 1 oglum var 2 yasnda br dsuk yaptm buda 3.bklm allh izn verrse kalrsa bnmle
Ahahahhh eşim banada 4 diyor 4 olurmu 6 olsun diyorumcocklari cok sewyrm kalblk olmk gzel 5 tame isterm tbi allh nasp ederse
Annemin yanına taşınırım zaten yakınız ama okula gidecek kız kardeşim var o okula başlayınca gelip kalamaz yardımcı olamaz.:))) ewt dgru insallh ole olr biranda zor ama olsn ynde bakarsn :)
dgm zor ama olsn bbgni gordkten snra untrsn insallh tez zamnda anne olrsn :)Annemin yanına taşınırım zaten yakınız ama okula gidecek kız kardeşim var o okula başlayınca gelip kalamaz yardımcı olamaz.
Allaha şükür çocuklarla ilgili herşeyi biliyorum annem çalışıyordu kızkardeşimi ben büyüttüm ama işte doğum felan tedirgün oluyor insan annem bırakmam fiyor zatende
Aynen öyle tek olsunda rabbim büyük inşallah , bir olsundadgm zor ama olsn bbgni gordkten snra untrsn insallh tez zamnda anne olrsn :)
Aminnn cnaım allahım isteyen olmayan herkeze evlat versin içinde bende dahilamin insllh isteyn btn herkse
adetim 9 gun gecti herhangi bir agri felan yok sadece belim agriyor ve bulantim var bakalim hayirlisiAdetini kaç gün geçmişti ? 10.15 gün geçtiyse negatif aldıysa adet olamıyosundur söktürücü verir.
Daha 3.4 günse geç dölkenme olabilir sabırla bekle
25 gün gecikmeden hamile olduğunu öğrenenlerde var bekle biraz inşallah hamilesindiradetim 9 gun gecti herhangi bir agri felan yok sadece belim agriyor ve bulantim var bakalim hayirlisi
kan testi yaptirdim cikmadi hic umidim kalmadi hayırlısı diyelim25 gün gecikmeden hamile olduğunu öğrenenlerde var bekle biraz inşallah hamilesindir
Biraz bekle canım düşünmemeye çalış inşallah hamilesindir rabbim büyükkan testi yaptirdim cikmadi hic umidim kalmadi hayırlısı diyelim
ole canm tbi rabbim buyukBiraz bekle canım düşünmemeye çalış inşallah hamilesindir rabbim büyük
adetim 9 gun gecti herhangi bir agri felan yok sadece belim agriyor ve bulantim var bakalim hayirlisi
adet gecikmesinin baska bir sebebi olabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?