• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık acil yardımmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
jdi hyrlsi insallh pskljk dgldr kac snedr ewlsn
2 yıla yaklaştık bakalım , senin ilkmi peki?

Bilmiyoeum bu kullandığım ilaç çoğul gebelik yapıyor çok yüksek oranla yakın akrabalarımda da var ikizler.Eğer allahımın izniyle tutunmaya başladılarsa çoğul daha erken belli oluyor diye biliyorum ama daha erken iğnenin 11.gününde öğrenebilirim nasıl beklicem o günü bilmiyorum

unut gtsn bska brseylere odaklan bnde 3.sne olck ewlym 1 oglum var 2 yasnda br dsuk yaptm buda 3.bklm allh izn verrse kalrsa bnmle

unut gtsn bska brseylere odaklan bnde 3.sne olck ewlym 1 oglum var 2 yasnda br dsuk yaptm buda 3.bklm allh izn verrse kalrsa bnmle
Oy oyyy allah bağışlasın 1 tane varmış olur hamilesinde rabbim hayırlıca doğurup büyütmeyi nasip eylesin

:))) ewt dgru insallh ole olr biranda zor ama olsn ynde bakarsn :)
Annemin yanına taşınırım zaten yakınız ama okula gidecek kız kardeşim var o okula başlayınca gelip kalamaz yardımcı olamaz.

Allaha şükür çocuklarla ilgili herşeyi biliyorum annem çalışıyordu kızkardeşimi ben büyüttüm ama işte doğum felan tedirgün oluyor insan annem bırakmam fiyor zatende :D

Annemin yanına taşınırım zaten yakınız ama okula gidecek kız kardeşim var o okula başlayınca gelip kalamaz yardımcı olamaz.

Allaha şükür çocuklarla ilgili herşeyi biliyorum annem çalışıyordu kızkardeşimi ben büyüttüm ama işte doğum felan tedirgün oluyor insan annem bırakmam fiyor zatende :KK70:
dgm zor ama olsn bbgni gordkten snra untrsn insallh tez zamnda anne olrsn :)

adetim 9 gun gecti herhangi bir agri felan yok sadece belim agriyor ve bulantim var bakalim hayirlisi
25 gün gecikmeden hamile olduğunu öğrenenlerde var bekle biraz inşallah hamilesindir

adetim 9 gun gecti herhangi bir agri felan yok sadece belim agriyor ve bulantim var bakalim hayirlisi

adet gecikmesinin baska bir sebebi olabilir mi acaba

stres, beklenti en büyük sebebidir gecikmenin. kist oluşmasıda gecikmesine neden olur. ayrıca bulantı da en erken 6. haftada başlar zaten.

anladim 2 ay once 2 kist vardi zaten 2 adet geçtiğinde gel demisti doktor ama 1 regl gecirdim simdi de adet olmadim bakalim doktora gidicem hayirlisi

Back