Soyledik bakmadi yapmadiGittim canim , bakti yukurtaliklarima bir sodun olmadigini soyledi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soyledik bakmadi yapmadiGittim canim , bakti yukurtaliklarima bir sodun olmadigini soyledi
Doktorunuz baştan savmış bazı erkeklerde sperm sorunu oluyor doğuştan sperm olmuyor düşük oluyor , önce güzel bir kontrol edilin ondan sonra ister doktor yardımıyla deneyin isterde normal.Soyledik bakmadi yapmadi
Hadi hayırlısı iyi haberlerini bekliyoruz etiketle beniInsallah hamileyimdir cnm da hic ugrasmam hani . Ama olmassa bu ay gidicem insallaj
hayirlisi diyelim de 8 gun gecti acaba neden oldu bole ilk defaCnm negatifmalaesef
Canım 4 bilmem ne çıksaydı belki yükselme şeyi olabilirdi ama negatif..kizlr iyi aksamlar yeni konu actim ama donus yapan olmadi kan testi yaptirdim 0.18 cikti ne demek oluyor bu
Bebişi nasıl öğrendin ilk belirtilerin neydi ?kzlar hamlelk belrtnz hemn olmz 2.ayda bslar o bel agrlari adetnz olmyo dye olblr adete yakn oldgnz icn ben hamlym suan bel agrm var ama adet gunum oyuzden adet gnu gectktn snra gecicektr
hayirlisi diyelim doktora gidicem zaten bu sebepten baska birsey mi varCanım 4 bilmem ne çıksaydı belki yükselme şeyi olabilirdi ama negatif..
Bekle biraz daha geç döllenmede olabilir
Adetini kaç gün geçmişti ? 10.15 gün geçtiyse negatif aldıysa adet olamıyosundur söktürücü verir.hayirlisi diyelim doktora gidicem zaten bu sebepten baska birsey mi var
ben ruymda gordm ole test yaptm hamile oldgmu dsnmdm ble baktm ckti adete 2 gun kala brde brseyden tksnmstm ama hamllelk aklma gelmmsti snra kan testi yptm hamlymsm belrti hemn olmyo adet agrlri olyo zaten norml bu her adete yakn bde akintm oldu normlde keslr ama akntm keslmedi bu hamlelgmi blydm adete 2 gun kla ogrendm cnm belrtlere aldnma uzlmemen icn cnku cok iyi anlyrm seni bnde cok taktgm zamn oldu snra brktm tkmyi stres cok etklyms onu anldmBebişi nasıl öğrendin ilk belirtilerin neydi ?
Benim çatlatma iğnesi vurulalı 6.günüm bende bugün rüya gördüm ablamla bir evin bahçesine giriyoruz.ben ruymda gordm ole test yaptm hamile oldgmu dsnmdm ble baktm ckti adete 2 gun kala brde brseyden tksnmstm ama hamllelk aklma gelmmsti snra kan testi yptm hamlymsm belrti hemn olmyo adet agrlri olyo zaten norml bu her adete yakn bde akintm oldu normlde keslr ama akntm keslmedi bu hamlelgmi blydm adete 2 gun kla ogrendm cnm belrtlere aldnma uzlmemen icn cnku cok iyi anlyrm seni bnde cok taktgm zamn oldu snra brktm tkmyi stres cok etklyms onu anldm
adetn nzmn diBenim çatlatma iğnesi vurulalı 6.günüm bende bugün rüya gördüm ablamla bir evin bahçesine giriyoruz.
Bir ağaca bağlı bir sürü meyve dalda , armut,yeşik büyük kayısı,çilek,armut.
Yeşil erik yedin tatlı en büyüklerinden.
Bunlar evin huzuruna bereketinin artmasına işlerin maddi durumun yükselmesine..
Muz gördüm anne rahmindeki bebeğin yerleşmesine delaletmiş..
İnşallaaaahbenim şuan akıntılarım çok ıslak ıslak.
Psikolojikmi bilmiyorum ama kendimi yorgun hissediyorum hep yatayım rahatca uyuyayım modundayım ama uyuyamıyoru ..
Nisanda 21de oldum ama bu ay bir kaçgün erken olmamlazım 18 de olucam..adetn nzmn di
Allahım nasip ederse ilk olacak..ilk mi olcak yoksa var mi bebisin
jdi hyrlsi insallh pskljk dgldr kac snedr ewlsnAllahım nasip ederse ilk olacak..
Psikolojik zaten bende kendim biliyorum
Bu ay menogon femara kullandım onun için ümidim çok çoğul gebelik istiyorum rabbim verirse inşallah