Gebeliğe Hazırlık acil yardımmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Soyledik bakmadi yapmadi
Doktorunuz baştan savmış bazı erkeklerde sperm sorunu oluyor doğuştan sperm olmuyor düşük oluyor , önce güzel bir kontrol edilin ondan sonra ister doktor yardımıyla deneyin isterde normal.

Belkide hamilesindir günün geçmiş,idrar testin varsa bir yap

Insallah hamileyimdir cnm da hic ugrasmam hani . Ama olmassa bu ay gidicem insallaj

kizlr iyi aksamlar yeni konu actim ama donus yapan olmadi kan testi yaptirdim 0.18 cikti ne demek oluyor bu

kizlr iyi aksamlar yeni konu actim ama donus yapan olmadi kan testi yaptirdim 0.18 cikti ne demek oluyor bu
Canım 4 bilmem ne çıksaydı belki yükselme şeyi olabilirdi ama negatif..

Bekle biraz daha geç döllenmede olabilir

kzlar hamlelk belrtnz hemn olmz 2.ayda bslar o bel agrlari adetnz olmyo dye olblr adete yakn oldgnz icn ben hamlym suan bel agrm var ama adet gunum oyuzden adet gnu gectktn snra gecicektr

kzlar hamlelk belrtnz hemn olmz 2.ayda bslar o bel agrlari adetnz olmyo dye olblr adete yakn oldgnz icn ben hamlym suan bel agrm var ama adet gunum oyuzden adet gnu gectktn snra gecicektr
Bebişi nasıl öğrendin ilk belirtilerin neydi ?

hayirlisi diyelim doktora gidicem zaten bu sebepten baska birsey mi var
Adetini kaç gün geçmişti ? 10.15 gün geçtiyse negatif aldıysa adet olamıyosundur söktürücü verir.

Daha 3.4 günse geç dölkenme olabilir sabırla bekle

Bebişi nasıl öğrendin ilk belirtilerin neydi ?
ben ruymda gordm ole test yaptm hamile oldgmu dsnmdm ble baktm ckti adete 2 gun kala brde brseyden tksnmstm ama hamllelk aklma gelmmsti snra kan testi yptm hamlymsm belrti hemn olmyo adet agrlri olyo zaten norml bu her adete yakn bde akintm oldu normlde keslr ama akntm keslmedi bu hamlelgmi blydm adete 2 gun kla ogrendm cnm belrtlere aldnma uzlmemen icn cnku cok iyi anlyrm seni bnde cok taktgm zamn oldu snra brktm tkmyi stres cok etklyms onu anldm

Benim çatlatma iğnesi vurulalı 6.günüm bende bugün rüya gördüm ablamla bir evin bahçesine giriyoruz.

Bir ağaca bağlı bir sürü meyve dalda , armut,yeşik büyük kayısı,çilek,armut.

Yeşil erik yedin tatlı en büyüklerinden.

Bunlar evin huzuruna bereketinin artmasına işlerin maddi durumun yükselmesine..

Muz gördüm anne rahmindeki bebeğin yerleşmesine delaletmiş..

İnşallaaaah benim şuan akıntılarım çok ıslak ıslak.

Psikolojikmi bilmiyorum ama kendimi yorgun hissediyorum hep yatayım rahatca uyuyayım modundayım ama uyuyamıyoru ..

adetn nzmn di

hmm cnm fazla umitlnmde bkdr erkn belrti olrmu sanmyrm takma hc bsver olr insallh allhn iznyle hamileym hssni ckar hamlesndr insallh

ilk mi olcak yoksa var mi bebisin
Allahım nasip ederse ilk olacak..

Psikolojik zaten bende kendim biliyorum

Bu ay menogon femara kullandım onun için ümidim çok çoğul gebelik istiyorum rabbim verirse inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…