Gebeliğe Hazırlık acil yardımmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende de bole midemde bi agri var bi an bulanti olup ates basiyor 8 gun de bitti ama bakalim ne olacak hayir regl belirtiside yok
Canım evde ateş ölçerin varsa ateşini ölç devamlı hamilelikte ateş yüksek olurmuş

Canım evde ateş ölçerin varsa ateşini ölç devamlı hamilelikte ateş yüksek olurmuş
suan ne hastaneye gidebiliyorum ne atesi olcebiliyorum evimden uzaktayim ins aksam tum kosullari degerlendircem konusmak iyi geldi kafam dagildi takip agliyorum surekli

suan ne hastaneye gidebiliyorum ne atesi olcebiliyorum evimden uzaktayim ins aksam tum kosullari degerlendircem konusmak iyi geldi kafam dagildi takip agliyorum surekli
Sen sıkıntıya girmede yeter sakince bekle ağlayıncada birşey olmuyor ağlamayıncada :))

Aynen ole en onemlisi dua rabbim elimizi bis birakmasin sen hamile misin?
Aynen öyle veren rabbim sonuçta ne yaparsak yapalım yinede verecek olan rabbim.

Ağzından bal damlıyor inşallah hamileyimdir çatlatma iğnesi vuruldum 3 mayısta 6 gün sonra test yapıcam iğnenin etkisi geçiyor o zamana

catlatma ignesi nasil oluyor. kesin cozum mu

catlatma ignesi nasil oluyor. kesin cozum mu
Tam kesin çözüm değil hiçbir tedavi zaten %100 değildir.

Yumurtalıklarımın gelişmesi çoğalması için femara kullandım yumurtalarımın değerini arttırmak içinde menogon iğnesi kulladım sonrada kolumdan yumurta çatlatma iğnesi kullandım.

Fenara , klomen vb. Hap veriyorlar adetin ikinci günü doktora gidiyorsun kontrole felan çağırıyor iğne alıp vurduruyosun

anladim yumurtaliklarin mj calismiyor o kadar ilaca gerek duydular

anladim yumurtaliklarin mj calismiyor o kadar ilaca gerek duydular
Yok canım allaha şükür bir sorun yok sadece yaşımın genç olmasından dolayı fazla yumurtlayamıyorum bazen belirli bir yaşa kadar olurmuş , doktorum bunun bir sorun olmadığını söyledi zaten bir düşüğüm vardı..

6 aydır istiyorum o zamandan beri doktora gidiyorum her testi yaptırdım bununla beraber üçgez çatlatma iğnesi vuruldum 1 kez klomen kullandım bu ayda menogonla femara

Sukur bir sorun olmasinda anladim yaş kac ayiptir sormasi

Merhaba canim bende 19 yasindayim yazdiklarini okuum genc olunca yumurtalarda gelisme sorunumu oluyormhs anlayamadim pek ama
Canım hem kişisine hemde yaştan dolayı bazı kişilerde sadece ya bir ay yumurtlayıp bir ay yumurtlamıyor.

Bazıları mesela kendiliğinden 10 yumurtası oluşuyorsa bende 6 .8 yumurta oluşuyor o şekilde düşün.

Hiç beklemediğim düşünmediğim zamanda bir hamilelik geçirdim düşük oldu ondan sonra düşünmeye başladım karar verdikten sonra 8 ay geçti

Anladim canim hayirlisii olsun benimde ayni bu konuya acan arkadas gibi sikintim var akintim ve bel agrim var ara ara giren bel agrisi . Reglime 2 gun gecdi yarn kan tahlilinyaptrcm bel agrisi hanilelikte normalmi acaba yoksa bixim reglimiz yuxunden mi agriyor

Ne güzel yaşıtmışızda :)) kaç yıldır evlisin ne zamandır istiyorsun canım sen.

Hamilelikte olur canım adet ağrısı gibide oluyor

Canim biz esimle 1 sene korunduk nisanlilik doneminde 5 aydr evliyiz isde 5 aydr da korunmuyoruz

Bmmkide adet agrisinda ki gibi o yuzden cok korkuyorum
Nişanlıykendemi ilişkiye giriyordunuz..
Anladım 5 aydırda korunmuyosunuz allahım inşallah sanada bir evlat verir yinede bir kontrole gitsen iyi olur belki pco felan vardır önlen alırsın herşeye

Nişanlıykendemi ilişkiye giriyordunuz..
Anladım 5 aydırda korunmuyosunuz allahım inşallah sanada bir evlat verir yinede bir kontrole gitsen iyi olur belki pco felan vardır önlen alırsın herşeye
Gittim canim , bakti yukurtaliklarima bir sodun olmadigini soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…