Gebeliğe Hazırlık acil yardımmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nnnn11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
37
Puanlar
3
Kizlar merhaba benim bir sorum olacak benim regl gunum 8 gun gecti belimde agri ve yogun akıntim ve karnimda şişlik var Reglim 3 gun gectiginde test yaptim negatif sonuc aldim hamile olabilir miyim acaba

Kizlar merhaba benim bir sorum olacak benim regl gunum 8 gun gecti belimde agri ve yogun akıntim ve karnimda şişlik var Reglim 3 gun gectiginde test yaptim negatif sonuc aldim hamile olabilir miyim acaba
Geç döllenmede olabilir bir kan ver canım

kan testi en net bilgiyi verir..test yaptır.Allah gönlüne göre versin

amin allah hepimize nasip eylesin inşallah bugun gebelik testi yapicam ins cikar olmadi aksam kan vericem hic bu kadar gecikmemisti ins hamileyimdir

kizlar test yaptim ama sonuc negatif cikti yine anlamadim gitti

test yaptim az once ama sonuc yine negatif acaba hamile degil miyim
Olabilir , belli olmaz bazı gebelikler idrarda belli olmuyor kimi 25 gün gecikmeden öğreniyor

aksam kan tahlili yaptiricam eger negatifse hamile degilimdir sanirim

5 aydir istiyoruz esimle Rabbim isteyenleirin icinde bize de nasip eder inşallah

5 aydir istiyoruz esimle Rabbim isteyenleirin icinde bize de nasip eder inşallah
İnşallah canım hamile kalmak için birşey yaptın mı yoksa yumurtlama günlerini mi takip ettin

İnşallah canım hamile kalmak için birşey yaptın mı yoksa yumurtlama günlerini mi takip ettin
ilk doktora gittim bir sorun olmadigini soylediler. bende yumurtlama gunlerimi takip ettim. yumurtlama gunum bittigimnden beri akintim var ve ben yinede yumurtlamam devam ediyordur diye iliskiye devam ettim. simdi de test yapiyorum ama nasip

ilk doktora gittim bir sorun olmadigini soylediler. bende yumurtlama gunlerimi takip ettim. yumurtlama gunum bittigimnden beri akintim var ve ben yinede yumurtlamam devam ediyordur diye iliskiye devam ettim. simdi de test yapiyorum ama nasip
Yumurtlama gününden önce 2 günde dahil ilişki tavsiye ediliyor yumurtlamadan önce girdiğin ilişkiden kalan spern yumurtlama olduğunda direk onu içeri alabiliyor..

İnşallaaah hamilesindirde aramıza bir hamiş daha girer

allah razı olsun ins oledir. ben regl bitiminden itibaren baslayip bir dahaki regl gunune kdr iliskim oluyordu ama bakalim nasip

allah razı olsun ins oledir. ben regl bitiminden itibaren baslayip bir dahaki regl gunune kdr iliskim oluyordu ama bakalim nasip
Sende benim gibi yapıyormuşsun ahahahhh

Daha faydasını görmedim ama inşallah bu ay olucak

Rabbim gonlumuze gore versin insallah devam bu taktikte ons meyvesini alicaz
İnşallah miğdemden ağzıma doğru birşeyler geliyor psikolojik sanırım en erken 2 haftada belirtiler oluyor diyebiliyorum

İnşallah miğdemden ağzıma doğru birşeyler geliyor psikolojik sanırım en erken 2 haftada belirtiler oluyor diyebiliyorum
bende de bole midemde bi agri var bi an bulanti olup ates basiyor 8 gun de bitti ama bakalim ne olacak hayir regl belirtiside yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…