Acil yardımmm kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi FHM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FHM

ŞİİRİ YAZAN KALBİM VE SEN
Kayıtlı Üye
18 Mart 2012
1.340
13
158
merhaba kızlar lütfen bana acil cevap yazın ben ilk doğumum sezeryan oldum 2ci hamileliğimde sezeryan olacak inşallah pazartesi hasteneye gidecem benim sıkıntım şu doğum sancılarımm başladı gerçek doğum sancıları bu sezeryanlı olupta sancıyı çeekmenin bir zararı olurmu bu durumla karşılaşan arkadaşlar yardım edin lütfennn:43::43::50::50::49::49:

merhaba kızlar lütfen bana acil cevap yazın ben ilk doğumum sezeryan oldum 2ci hamileliğimde sezeryan olacak inşallah pazartesi hasteneye gidecem benim sıkıntım şu doğum sancılarımm başladı gerçek doğum sancıları bu sezeryanlı olupta sancıyı çeekmenin bir zararı olurmu bu durumla karşılaşan arkadaşlar yardım edin lütfennn:43::43::50::50::49::49:

canım şu an sancı varsa hemen bi acile git onlar zaten bi sorun varsa doktorunu çağırırlar tabiki sancının zararı olabilir bi an önce gidip nst cektırmen lazım benim ilk bebeğimde sezeryanla olmuştu oradan biliyorum sancın başladıysa suyunda patlayabilir bebek için çok buyuk bi sıkıntı olur bi an önce acile git derim benn

dün başladı 2gün oldu yanı ağrılarım var sancım var ilk ham, sancı çekmeden suyum geldi direk gittim sezeryan lı hamile olup sancı çekmek korkuttu nişan denilen akıntı da geldi dünden itibaren

dün başladı 2gün oldu yanı ağrılarım var sancım var ilk ham, sancı çekmeden suyum geldi direk gittim sezeryan lı hamile olup sancı çekmek korkuttu nişan denilen akıntı da geldi dünden itibaren

canım dünden berı sancın varsa nişanın geldiyse hala neyi bekliyorsun ben olsam şimdiye doğumu yapmıştım bile bence bi an önce git allah korusun ya bebeğine birsey olursa zaten normal yapmayacaksan doğumu bu neyin beklemesi yaaaa delirticen ha benii:37:

Back
X