• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardımmm ! aptamil mama veriyorum acaba bebişime su vermem gerekir mi?

yummyum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
24
2
86
Belçika
selam arkadaşlar kızım 4 aylık oldu aptamil mamayı günde 2 kere ek olarak veriyorum acaba kızıma su vermem gerkirmi? cevaplarınızı heyecanla bekliyorum
şimdiden teşekkürler

Tabiki gerekir. Anne sütü dışında verdiğiniz herşey için su şarttır.

bu sıcaklarda sadece anne sütü beslenen bebeklerin bile suya ihtiyacı var cnm, mutlaka vermelisin bencede

e bilmediği bir tat sonuçta, yadırgaması normaldir. Ama kaşıkla az az vermen lazım. Alışacaktır.

Tabiki gerekir. Anne sütü dışında verdiğiniz herşey için su şarttır.

Kuzum bu doktorları ben anlamıyorum niçin bebeklere su vermeyin derler acaba.
Ne olursa olsun su mutlaka verilmeli bebeklere susuz olurmu hiç heleki bu sıcaklarda.
Anneler lütfen suyu ihmal etmeyin bebeklerinizden.

arkadaşlar selam tekrar
kızıma kaşıkla su verdim içti pekte güzel içti.
hepinize çok teşekkür ederim :)

vermelisin canım şimdi havalarda sıcak terle su kaybediyor yani bide ağzının temizlenmesi içinde lazım her beslenmeden sonra çocuğuna mutlaka su içir.

canım benim bebeğimde 5 aylık benimkide içmiyordu soğuk geldiği için çok ılık su içiyo bide öğle dene ben öğle alıştırdım.ben de aptamil kullanıyorum 15 gündür pek kilo almadı senini bebişinin kilo alışı nasıl canım ben 5 öğün 100 ml olarak veriyorum sütümde baya bi azaldı

arkadaşlar benim doktorum 6 ay doluncaya kadar hiç su verdirmedi, mama bile içse aptamil mesela, SUYLA hazırlandığı için gerekli suyu aldığını söylemişti. Hakikatende dediği gibi oldu, Bebeklerinizin midelerini gereksiz yere suyla doldurmayın zaten minicik mideleri var. Tabi ki bu konuları doktorunuzla konuşmanız çok daha faydalı burda herkes kendince bir yorum yapmış bu soruya,:kızgın:

ben de kizima aptamil veriyorum.suyu dr lar vermeyin diyorlar ama bence ver canim ne kadar kucuk olursa olsun beebgin suya ihtiyaci vardir.mamanin yeri ayri suyun yeri ayri.bana dr verme diyor ama ben kaynamis sudan sogutup veriyorum biraz.

mutalaka vermelisin, mama anne sütünden daha kıvamlı olduğu ve zaten yaz mevsiminde olduğumuzdan dolayı hemde sık sık vermelisin.zaten havalar ısındığı için zamanla kendi istiyecek bebeğin suyu.

Arkadaşım ben sadece anne sütü verdiğim halde su veriyorum hava sıcak terliyor bebiş

Back