sezeryanla doğum yaptım , sütüm doğumdan sonra damla damla gelmeye başladı, 1 ay boyunca bebeğimi sadece emzirdim ancak 1.ayın sonunda bebeğim sadece 450 gr.almıştı.sağma makinesi alıp sütümün ne kadar geldiğine bir baktım ki 10-20 ml.çıkıyor iki göğsümden. doktor mama takviyesine başlamamız gerektiğini söyledi, çünkü bebeğim hem 2200 gr.doğmuştu hem de kilo alımı çok azdı ve de ağlıodu sürekli.mama vermeye başladığımızda ağlamaları durdu,kilo alımı arttı.tabi ben de bu arada süt artırıcı ne var ne n e yok hepsini yedim-içtim ancak nafile...artmadı hiç,kendiliğinden akmadı bile,çamaşırımda leke bile görmedim..
şu an bebeğim 4 aylık ,ee tabi beni emmiyo diyebilirim çünkü sinirleniyor süt gelmiyor diye, sütümü sağıyorum 5-10 ml.mamaya karıştırıp veriyorum... gün geçtkçe azaldığını hissediyorum , bu durumda ne yapabilirim.? sütüm neden hiç artmıyor ?
şu an bebeğim 4 aylık ,ee tabi beni emmiyo diyebilirim çünkü sinirleniyor süt gelmiyor diye, sütümü sağıyorum 5-10 ml.mamaya karıştırıp veriyorum... gün geçtkçe azaldığını hissediyorum , bu durumda ne yapabilirim.? sütüm neden hiç artmıyor ?