Ya ben sürekli ilişkiye giren bi insan değilim sadece ilişkiye girmezsen zedelenme düzelir anlamında söyledi1 aya kaynar ne kemik mi bu yav
Doktor düzelir dediyse düzelir korkma. Korkuyorsanda bir daha bu riske girme.Kızlar 3 gün önce erkek arkadaşımla seviştik ve ucu çok az bir şey böyle hafif genitalime girdi gibi oldu ama tam girmedi eminim sonrasında biraz kan geldi sizce bozulmuşmudur jinekologa gittim ama emin olamadım saat 6 yönüne doğru zedelenmiş tam bozulmamış 1 aya kaynar gibi bir şey dedi sizce durum nedir bilgisi olan nolur yazsın
İlk defa böyle bir şey yaşadım kan geldi biraz ama umarım bozulmamıştır yaDoktor düzelir dediyse düzelir korkma. Korkuyorsanda bir daha bu riske girme.
Ölür müsün be sevgilim azıcık ucunda versennnDoktor 1 aya kaynar demiş zaten,madem bozulmasını istemiyorsun azıcık ucundan da olmasın dikkat et.
Bence girmelisin yaşın gelmiş.yıllarını boşa geçirme.Ya ben sürekli ilişkiye giren bi insan değilim sadece ilişkiye girmezsen zedelenme düzelir anlamında söyledi
Bir anda olmuş da üstündeki adamın insafına bırakmışsın kendini. Çat diye girse o anın heyecanından ne yapacaksın?? Kaynamaz da bir daha.Bi anda oldu anlamadım zaten
Ben de doktorun söylediğine şaşırdım.kemik mi bu kaynasın?Bir anda olmuş da üstündeki adamın insafına bırakmışsın kendini. Çat diye girse o anın heyecanından ne yapacaksın?? Kaynamaz da bir daha.
Kaynama da neyse artık. Normal şartlar altında deniz seviyesinde 0⁰C da saf suyun kaynama noktası 100⁰C'dur.
Aslonda boyle bir fantazi guzel olurdu. ben hamileyim su anda 5. dogumum olacak ama erken dogumla kayiplarim var maalesef. bebegimi digurduktan sonra anne estetigi adi altinda hymenoplasti yaptırsamBen de doktorun söylediğine şaşırdım.kemik mi bu kaynasın?
Aç bakalım mı diyelim buna tam olarak nasıl bir yorum yapalım? 30 sene okul okumuş doktor açıyla falan yorum yapmış biz ne diyelim de ikna edelim seni?Kızlar 3 gün önce erkek arkadaşımla seviştik ve ucu çok az bir şey böyle hafif genitalime girdi gibi oldu ama tam girmedi eminim sonrasında biraz kan geldi sizce bozulmuşmudur jinekologa gittim ama emin olamadım saat 6 yönüne doğru zedelenmiş tam bozulmamış 1 aya kaynar gibi bir şey dedi sizce durum nedir bilgisi olan nolur yazsın
Kan geldiyse geçmiş olsun, ucunu nasil anladın ki ayrıca o öyle düzelen bir şey değil kandırmış seni saat yönü de vermiş dalga geçmiş olmasınİlk defa böyle bir şey yaşadım kan geldi biraz ama umarım bozulmamıştır ya
Bugün tekrar gittim başka doktora seninkisi çok esnek hafif bi yırtık var bozulmamış dikkat et dediKan geldiyse geçmiş olsun, ucunu nasil anladın ki ayrıca o öyle düzelen bir şey değil kandırmış seni saat yönü de vermiş dalga geçmiş olmasın
madem bu kadar ödün patlıyor yapmaa öleyseBugün tekrar gittim başka doktora seninkisi çok esnek hafif bi yırtık var bozulmamış dikkat et dedi