ACİL YARDIMINIZA İHTYİYSCIM VAR

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

senatyt22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2024
5
-2
21
Kızlar 3 gün önce erkek arkadaşımla seviştik ve ucu çok az bir şey böyle hafif genitalime girdi gibi oldu ama tam girmedi eminim sonrasında biraz kan geldi sizce bozulmuşmudur jinekologa gittim ama emin olamadım saat 6 yönüne doğru zedelenmiş tam bozulmamış dedi sizce durum nedir bilgisi olan nolur yazsın

Kızlar 3 gün önce erkek arkadaşımla seviştik ve ucu çok az bir şey böyle hafif genitalime girdi gibi oldu ama tam girmedi eminim sonrasında biraz kan geldi sizce bozulmuşmudur jinekologa gittim ama emin olamadım saat 6 yönüne doğru zedelenmiş tam bozulmamış 1 aya kaynar gibi bir şey dedi sizce durum nedir bilgisi olan nolur yazsın
Doktor düzelir dediyse düzelir korkma. Korkuyorsanda bir daha bu riske girme.

Bi anda oldu anlamadım zaten 🥺
Bir anda olmuş da üstündeki adamın insafına bırakmışsın kendini. Çat diye girse o anın heyecanından ne yapacaksın?? Kaynamaz da bir daha.

Kaynama da neyse artık. Normal şartlar altında deniz seviyesinde 0⁰C da saf suyun kaynama noktası 100⁰C'dur.

Bir anda olmuş da üstündeki adamın insafına bırakmışsın kendini. Çat diye girse o anın heyecanından ne yapacaksın?? Kaynamaz da bir daha.

Kaynama da neyse artık. Normal şartlar altında deniz seviyesinde 0⁰C da saf suyun kaynama noktası 100⁰C'dur.
Ben de doktorun söylediğine şaşırdım.kemik mi bu kaynasın?

Ben de doktorun söylediğine şaşırdım.kemik mi bu kaynasın?
Aslonda boyle bir fantazi guzel olurdu. ben hamileyim su anda 5. dogumum olacak ama erken dogumla kayiplarim var maalesef. bebegimi digurduktan sonra anne estetigi adi altinda hymenoplasti yaptırsam 🤣🤣🤣 kaynar mi acaba ???

doku için de söylenebilir de komik geliyor insanın kulagina😅

Kızlar 3 gün önce erkek arkadaşımla seviştik ve ucu çok az bir şey böyle hafif genitalime girdi gibi oldu ama tam girmedi eminim sonrasında biraz kan geldi sizce bozulmuşmudur jinekologa gittim ama emin olamadım saat 6 yönüne doğru zedelenmiş tam bozulmamış 1 aya kaynar gibi bir şey dedi sizce durum nedir bilgisi olan nolur yazsın
Aç bakalım mı diyelim buna tam olarak nasıl bir yorum yapalım? 30 sene okul okumuş doktor açıyla falan yorum yapmış biz ne diyelim de ikna edelim seni?
İlikli kemik suyu iç kaynamaya yardımcı olur dkdjdjd

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X