Önümüzdeki hafta sözüm olacak kısmetse, gecen hafta bize geldiler tanısma die cok güzel agırladık filan, sonra biizm konuya geldiler ee herkes bildigi için işte çocuguun babası müsait bi zaman yüsük takılsın dedi öle muhabbet ettiler filan ama biz kahve vermedik onlara hani isteme olamayınca. işte bu hafta geliceklerrr amaa hem yüzük hem issteme ollacak biraz kalabalık gelcekleer bu sefer, onlar geldiginde hepsine kahve mi yapmam gerekioo hiç anlamadımmm yüzük mi takılacak kahve mi içilecekk ne olurrr yardımmm edinnnn
Öncelikle hayırlı olsun allah tamamını erdirsin canım kahve içilmemiş isteme ve söz bir arada olacağı için önce kahveler içilip isteme olduktan sonra yüzükler takılıp el öpülür böylece sözlenmiş olursunuz canım
aminnnnn :) aminnnnnn insaallah ALLAH razı olsunn, aslında isteme olayı ayrı olsa daha iyi olurdu hem isteme hem yüzük olayı karısık olacak biraz cünkü ev kalabalık olur heralde, vala kafam cok karısk kahve konusunda ALLAH'ımın izniyle şu günleride bi atlatsak iyi olacak
aminnnnn :) aminnnnnn insaallah ALLAH razı olsunn, aslında isteme olayı ayrı olsa daha iyi olurdu hem isteme hem yüzük olayı karısık olacak biraz cünkü ev kalabalık olur heralde, vala kafam cok karısk kahve konusunda ALLAH'ımın izniyle şu günleride bi atlatsak iyi olacak
aminn darısı başıma az kaldı benimdee bir şey olmaz canım hepsi bir arada güzel olur kahveyi de yardım alırsın herkese yapılırken kalabalık ve telaşlı olur ama sonuçta senin en güzel günün hiç stres yapma canım mutluluklar
aminn darısı başıma az kaldı benimdee bir şey olmaz canım hepsi bir arada güzel olur kahveyi de yardım alırsın herkese yapılırken kalabalık ve telaşlı olur ama sonuçta senin en güzel günün hiç stres yapma canım mutluluklar
ahyırlı olsun canım .benimde öyle olmuştu .ben halada kahve yapmadım o kalabalıkte kahve olmaz.zaten cay pasta ve cikolata olur bence kahveye gerek yok
ahyırlı olsun canım .benimde öyle olmuştu .ben halada kahve yapmadım o kalabalıkte kahve olmaz.zaten cay pasta ve cikolata olur bence kahveye gerek yok