• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Acil yardımınıza ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi Selen1973
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
S

Selen1973

Ziyaretçi
ARkadaşlar bebeğim 3. ayını tamamladı. Bu günlerde nedenini anlamadığımız şiddetli ağlamaları oluyor ve hemen sonrasında uyuyor. Doktor kontrollerimizde herşey normal görünüyor. Gaz sorunundan kaynaklandığını düşünüyoruz. Böyle bir problemle karşılaşanınız var mı? önerileriniz be olur?
Yardımcı olursanız sevinirim...

Gaz sancısıdır canım.
Allah kolaylık versin. Bizimki 7 ayını dolduracak hala çekiyoruz.
Birden sancı giriyordur. Tabi oda acısına dayanamayıp ağlıyor. :(
Sancı geçince de rahatlıyor. Yavrucak uyuyor.
Güle güle sağlıcakla büyüt beğeğini canım
Doktor bize metsil verdi iyi geliyor.
Bacaklarını karnına doğru ittir. Karnına masaj yap.
Çok sancılanırsa ben hafif bacaklarını havaya kaldırıp karnını ovuyorum rahatlıyor.

Son düzenleme:
Allah kolaylık versin. Muhtelen gaz sancısıdır. Kucağına al bebişini. Yüzü sana baksın. Sen ayaklarının üzerinde yüksel ve alçal. Balerinler gibi parmaklarının üzerine çık in gibi. Anlatabildim mi bilmiyorum. O baya faydalı oluyor. Geçmiş olsun

Birşey daha geldi aklıma. Ağlarken bezine dokun. Acaba idrarını yaparken mi zorlanıp ağlıyor Allah korusun.

idrar yaparkenmi oluyor o önemli,özellikle erkek çocuklarında.İdrar yolu iltihaplanması yada tıkanıklık olabilir.
Ama karın ağrısı gibi bi sancı ise birebir kesen yöntem ayağına ve karnına sıcak havlu.
O kadar faydasını gördüm ki anlatamam.
Çocuk aniden susuyor ve mayışıyordu.
Dene bence.

3. ayında bebeklerin büyüme ataklarına bağlı beslenme ihtiyaçlarıda artarmış. sütünün yettüğinden ve bebeğin karnının doyduğundan amin ol. bende de aynısı oldu gaz sancısı sandım ama karnı açmış bebeğimin.

Back