Öncelikle normalde burnumu yaptırmayı düşünmüyordum evet beğenmiyordum büyük olduğu için lakin sağlıktan dolayı yaptıracağım uyku apnesiyim uyurken nefesimi tutuyorum burnumun iç kemiği yamuk olduğu için bi taraftan nefes alamıyorum İstanbul da oturuyorum sizden ricam aranızda İstanbul’da burun yaptırıp memnun kalan arkadaşlar benimle iletişime geçerse çok sevinirim ben bir tane doktor bulmuştum dr.atahan ağrılı ve adamın değerlendirme yorumları da çok iyi ınstagram sayfasındaki burunlar da güzel lakin burdan 2 3 yorum gördüm yaptırıp memnun kalmayanlar kafam iyice karıştı ne yapacağımı şaşırdım gün geçtikte fiyatlar da artıyor yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkür ederim
Başlığı okuyunca burnunuzu yaptirdiginizi ama sorun yaşadığınızı sandim. Konu hakkında bilgim yok konunuz uste çıksın diye yazıyorum. Umarim yardımcı olacak birileri çıkar
Başlığı okuyunca burnunuzu yaptirdiginizi ama sorun yaşadığınızı sandim. Konu hakkında bilgim yok konunuz uste çıksın diye yazıyorum. Umarim yardımcı olacak birileri çıkar
Instagramda ve youtube da ahmet doblana yaptiran birisi var bir bak istersen cansuu hesabi yazdiginda da donus yapacaktir. Acele karar vermeyin iyice arastirin bir kac doktorla gorusun instagramda gorup gprusmeye gidince memnun kalmadiklariniz cikabilir
Instagramda ve youtube da ahmet doblana yaptiran birisi var bir bak istersen cansuu hesabi yazdiginda da donus yapacaktir. Acele karar vermeyin iyice arastirin bir kac doktorla gorusun instagramda gorup gprusmeye gidince memnun kalmadiklariniz cikabilir
Acele karar vermek istemiyorum çok haklısınız birde hersey ınstagramdan göründüğü gibi değil hemen dediğiniz doktora da bakacağım çok teşekkür ediyorum