- 17 Aralık 2018
- 387
- 126
- 33
- 26
- Konu Sahibi mavihayall
-
Başınıza silah dayayacak hali yok evleneceksin diye. Hayallerinizden vazgeçmeyin. Sizin yolunuz doğru sapmayın sakın.Hepinize tekrardan merhaba değerli büyüklerim..Burda pek çok konu açtım sizinde görüşlerinizle hayatımı düzeltmek için uğraşıyorum özet geçecek olursam belki unutan vardır diye çok küçük yaşta annem bakamadı bana rahatsızlığı sebebiyle(psikolojik) annane teyze baskısı ezilmesiyle büyüdüm sevgi nedir görmedim hiç okul hayatımda zorbalıkla ezilerek geçti üniversitede düzelecek herşey dedim umut ettim ama olmadı bende hata yaptım bıraktım bölümü şuan ailemin yanında 2 yıllık sağlık okuyorum hedefim dgs ile hemşireliğe geçmek.Bu günlerde çok üzgünüm annem beni isteyen biri olduğunu söyledi bende daha hayallerim var evlenmek için erken evlenirsem bu hayallerimin hepsini çöpe atmış olacağım dedim.Bana kızım biraz mantıklı ol zaten hemşireliğe geçsende 27 28 yaşında mezun olacaksın ne hayatı ne yaşaması kim haayatını yaşadı da sen yaşayacan diyor .Maddi durum ortada hayat sandığın gibi batıya gideyim okul okuyup ayaklarım üzerinde durayım değil dedi o kadar ağladım ki onlara yük geliyormuşum gibi konuştu sizce ne yapmam gerekiyor?Evliliği kesinlikle düşünmüyorum
Gerekirse taş taşı yine de oku. annen yarın sorunla bir evlilik olursa asla alsa arkanda durmaz.kocandor yapar, kocandır döver.... bu lafları duya duya ömrünüz biter. Ayrıca ne var 28 yaşında mezun olunca? 28 yaşa gelince bir gözümüz toprağa göz mü kırpıyor? Elden ayaktan mı düşüyoruz.? Asla pes etme. Oku oku okuHepinize tekrardan merhaba değerli büyüklerim..Burda pek çok konu açtım sizinde görüşlerinizle hayatımı düzeltmek için uğraşıyorum özet geçecek olursam belki unutan vardır diye çok küçük yaşta annem bakamadı bana rahatsızlığı sebebiyle(psikolojik) annane teyze baskısı ezilmesiyle büyüdüm sevgi nedir görmedim hiç okul hayatımda zorbalıkla ezilerek geçti üniversitede düzelecek herşey dedim umut ettim ama olmadı bende hata yaptım bıraktım bölümü şuan ailemin yanında 2 yıllık sağlık okuyorum hedefim dgs ile hemşireliğe geçmek.Bu günlerde çok üzgünüm annem beni isteyen biri olduğunu söyledi bende daha hayallerim var evlenmek için erken evlenirsem bu hayallerimin hepsini çöpe atmış olacağım dedim.Bana kızım biraz mantıklı ol zaten hemşireliğe geçsende 27 28 yaşında mezun olacaksın ne hayatı ne yaşaması kim haayatını yaşadı da sen yaşayacan diyor .Maddi durum ortada hayat sandığın gibi batıya gideyim okul okuyup ayaklarım üzerinde durayım değil dedi o kadar ağladım ki onlara yük geliyormuşum gibi konuştu sizce ne yapmam gerekiyor?Evliliği kesinlikle düşünmüyorum
sagolun mesaj için çok güzel hayallerim var.Annem çok moralimi bozdu evlen kocan baksın dedi ama benim yolum bu değil ki yaşamak istiyorum hayatı deyince bu yaştan bunca olaydan sonra ne hayatıymış falan dedi çok kötü oldum geç mi sizce birşeyleri yaşamak düzeltmek için?Gerekirse taş taşı yine de oku. annen yarın sorunla bir evlilik olursa asla alsa arkanda durmaz.kocandor yapar, kocandır döver.... bu lafları duya duya ömrünüz biter. Ayrıca ne var 28 yaşında mezun olunca? 28 yaşa gelince bir gözümüz toprağa göz mü kırpıyor? Elden ayaktan mı düşüyoruz.? Asla pes etme. Oku oku oku
evet sevmiyorum ve yaşı benden büyük biri 35 yaşında ayrıca görüşleride ailem gibi oysa ben dekolte giymeyi seven biriyim her ne kadar burada giyemesemde...Sevmediğin birinin yatağına girme.
annem evet cahil biri çok cahil yani nasıl desem açık giyen kadınlara hakaret edecek kadar cahil biri benim hedeflerim hayallerim var arkamda değil kimse bunu biliyorum ama bari soğutacak sözler söylemese 27 28 inde mezun olmak çok geç artık olan oldu birçok şey yaşadın kaderini kabul et gibi cümleler moralimi bozuyor28 yaşında mezun olunca ne oluyormuş?
anneniz cahil kesimlerden sanırım
kız çocuğu okumaz diyen kafalardan bana öyle geldi
2 yıllık da olsa 4 yıllık da olsa eğitim eğitimdir
cahil olmaktan iyidir
bekarlık da sultanlıktır
evet daha şimdiden bir tartışma yaşayınca ilerde kocanada böyle yapma falan diyor asla ardımda durmaz ben naparsam yapayım durmadı daGerekirse taş taşı yine de oku. annen yarın sorunla bir evlilik olursa asla alsa arkanda durmaz.kocandor yapar, kocandır döver.... bu lafları duya duya ömrünüz biter. Ayrıca ne var 28 yaşında mezun olunca? 28 yaşa gelince bir gözümüz toprağa göz mü kırpıyor? Elden ayaktan mı düşüyoruz.? Asla pes etme. Oku oku oku
Ben 26 yasında unıye gittim saglık bolumu 28 de evlendim valla keske once atansaymısım diyorum sızı hatırladım eskı konularınuzdan sakın oyle bir hata yapmayın hemsıre lige gecmesenız bile bolumunu guzel laboratuvar sıkı hazılrnırsuız kpss ye atanırnız sonra bakarsınız evlilige yaşı kafaya takmayın artık cok gencsın iz dahaHepinize tekrardan merhaba değerli büyüklerim..Burda pek çok konu açtım sizinde görüşlerinizle hayatımı düzeltmek için uğraşıyorum özet geçecek olursam belki unutan vardır diye çok küçük yaşta annem bakamadı bana rahatsızlığı sebebiyle(psikolojik) annane teyze baskısı ezilmesiyle büyüdüm sevgi nedir görmedim hiç okul hayatımda zorbalıkla ezilerek geçti üniversitede düzelecek herşey dedim umut ettim ama olmadı bende hata yaptım bıraktım bölümü şuan ailemin yanında 2 yıllık sağlık okuyorum hedefim dgs ile hemşireliğe geçmek.Bu günlerde çok üzgünüm annem beni isteyen biri olduğunu söyledi bende daha hayallerim var evlenmek için erken evlenirsem bu hayallerimin hepsini çöpe atmış olacağım dedim.Bana kızım biraz mantıklı ol zaten hemşireliğe geçsende 27 28 yaşında mezun olacaksın ne hayatı ne yaşaması kim haayatını yaşadı da sen yaşayacan diyor .Maddi durum ortada hayat sandığın gibi batıya gideyim okul okuyup ayaklarım üzerinde durayım değil dedi o kadar ağladım ki onlara yük geliyormuşum gibi konuştu sizce ne yapmam gerekiyor?Evliliği kesinlikle düşünmüyorum
28 yaş daha gençliğin baharı yaşlarannem evet cahil biri çok cahil yani nasıl desem açık giyen kadınlara hakaret edecek kadar cahil biri benim hedeflerim hayallerim var arkamda değil kimse bunu biliyorum ama bari soğutacak sözler söylemese 27 28 inde mezun olmak çok geç artık olan oldu birçok şey yaşadın kaderini kabul et gibi cümleler moralimi bozuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?