Acil yardıma ihtiyacım var:(

bak gordun mu, senin sabrinin tukendigini gormez de su durumda bile aklina senin baskasiyla iliskin oldugunu goruru. yani her sekilde sen suclusun. canini yakmasina izin verme yol yakin don evli falan degilsin. mahkeme mahkeme bosanmakla ugrasmaktansa/

Evet o devamlı haklı asla anlamaya çalışmaz tam aksine suçlar evet inanıyorum başarabilirim o kadar iyi geldi ki yorumlarınız çok teşekkürler

Evet tam olarak bu strajeti üzerinden gidiyo ayrılırsan çok mutsuz olcaksın ama ben Mutlu olurum pişman olcaksın vb
sana bsy diyim. sen ayrılmazsan o senden ayrılır zaten. ailesi bulur onla evlenir. tabi o ayrılana kadar iyice yıpratır seni. çökmüş bir psikolloji, özgüvensiz bir kararsız balık olursun.

Şuan ayrıyız onu istemediğimi bana ciddi zararlar verdiğini söyledim ama ben böyle değilmişim çok değişmişim kesin hayatımda biri varmış iki yakam bir araya gelmesinmiş vb.
beddualara takılma. seni küçük düşürmeye çalışıyo.. zaten şu an ayrılmışsınız ona neymiş hayatında birinin olup olmaması? o çok mu iyi davranmış?

sana bsy diyim. sen ayrılmazsan o senden ayrılır zaten. ailesi bulur onla evlenir. tabi o ayrılana kadar iyice yıpratır seni. çökmüş bir psikolloji, özgüvensiz bir kararsız balık olursun.
Yazın ayrıldı zaten beni istemediğini başkasıyla Mutlu olcağını söyledi sonra tıpış tıpış döndü. Ailesi beni çok istiyor yazlıktan komşuyuz annesi ıstarla sabırlı olmamı değişeceğini vazgeçmemem gerektiğini söylüyor resmen nişanlı gibiyiz annesi ananesi babası gayet iyiler ayrıldığımızda devamlı arıyo ama belli olmaz tabi :)

beddualara takılma. seni küçük düşürmeye çalışıyo.. zaten şu an ayrılmışsınız ona neymiş hayatında birinin olup olmaması? o çok mu iyi davranmış?
  • Ondan başka kimse hayatımda olmadı olmasınıda istemiyo sadece o olsun istiyo aslında herşeyin fazlasıyla farkında yazın arkadaş gazına gelip ayrıldıktan sonra dönüş yaptı ve bana benden başkasıyla Mutlu olamıcağını onu bi tek benim kabul edebileceğimi dışardaki kızların pekte iyi olmadığını falan söylüyordu yani o benim ona köle olmamı istiyo

canim sen bu adamla evleneceksin ailesi nin iyi olmasi cok guzel ama cocuklari uzerinde etkileri olsa coktan olurdu. birsey degismez

yani demem o kocanla basbasa olucan ailesiyle degil, birsey degismez onlarda yardimci olamaz

Hem diyor ki evlenince boyle giyebilceginimi saniyorsun hem de evlenince duzelecek hersey nasil ni tezatlik bu. Evlenince duzelmeyecek o kufurler tokata donusecek. Kufur varsa zaten bitmistir. Otesi cok onemli degil saygi bitmis. Allah yardimcin olsun

Evet çok doğru şiddete kadar gider amin teşekkür ederim

Şakamı yaaaa, hala soruyorsun, kurtul kaç, o ne yaaa hangi devirde yaşıyoruz.
Baban annen sana bukadar karışsa isyan eder nefret ediyorum derdin.

Düzelmez vallahi düzelmez, daha evlenmeden rengini belli ediyor birçoğu çok şükür. En sevgi dolu olması gereken zamanlarda huzur vermiyorsa bir adam sonra hiç vermez.
Rabbim iyilerle karşılaştırsın.

Beyfendının elıne ıplerı vermıssınız sızı fena oynatıyor.Yapmayın bunu kendınıze Allah askına!

bu adamlardan nefret ediyorum duyunca eskiler geliyor aklıma böyle bi insan benim 5 senemi yedi bende küçüktüm öyle başlamıştı tıpkı anlattığın seyler oldu hep bi gün iyiysek 3 gün kavga ne unutur ne unutturur ayrılmaya kalk vicdan yapar yok anam yakandan atmadan kurtulamazsın ben 5 ay uğraştım ayrılmak için ve tüy gibi hafifledim resmen boşuna heba etmişim kaç yılımı sakın bekleme ayrıl çok net ne yaparsa yapsın dönme bir ömür geçmez bunlarla

Düzelmez vallahi düzelmez, daha evlenmeden rengini belli ediyor birçoğu çok şükür. En sevgi dolu olması gereken zamanlarda huzur vermiyorsa bir adam sonra hiç vermez.
Rabbim iyilerle karşılaştırsın.
Evet çok şükür gösterdi yüzünü başlarda şimdiki haliyle alakası yoktu. Amin herkesi

• Çok doğru bu şekilde bir ömür geçmez değişmesi içinde bir mucize gerektiği için buda binde bir olduğu için vazgeçip önüne bakmak en hayırlısı

• Çok doğru bu şekilde bir ömür geçmez değişmesi içinde bir mucize gerektiği için buda binde bir olduğu için vazgeçip önüne bakmak en hayırlısı
aynen canım şimdi düşünüyorum sadece şükrediyorum ondan kurtulduğum için insan acaba şizofren mi bunlar diye düşünüyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…